Joonas Korpisalo on huikeassa iskussa AHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Tilastojen valossa AHL:n paras veskari

Tällä kaudella AHL-seura Lake Erie Monstersia edustava suomalaisveskari Joonas Korpisalo on ollut kuluvalla sesongilla vakuuttavassa iskussa. Maalivahdin nimi komeilee koko AHL:n torjuntatilaston kärjessä, sillä Korpisalo on torjunut yhteensä 9 ottelua torjuntaprosentilla 94,1. Suomalaisveskarin taakse tehdään ainoastaan 1,8 osumaa per ottelu, joten maalivahti voi olla erittäin tyytyväinen otteisiinsa.

Viime yönä Suomen aikaa Korpisalo torjui Lake Erie Monstersille komean 4-1-kotivoiton ottelussa Manitoba Moosea vastaan. Suomalainen venyi kiekon tielle yhteensä 24 ja hänet valittiin myös ottelun kolmostähdeksi.

21-vuotiaan Korpisalon edustama Lake Erie Monsters on tällä hetkellä AHL:n läntisessä konferenssissa hienosti neljäntenä. Korpisalo on pelannut puolet joukkueen otteluista, mutta luulisi, että jatkossa vastuuta tulee enemmän. Ainakin tällä hetkellä kiekko tarttuu todella hyvin. Korpisalon tavoite on raivata tiensä NHL-jäille, ja näillä otteilla NHL-unelma on entistä lähempänä.

Viime kaudella Korpisalon otteista saatiin nauttia vielä Liiga-jäillä, kun veskari torjui yhteensä 40 ottelua Ilveksen paidassa. Maalivahti torjui myös jo viime kaudella 3 ottelua AHL-seura Springfield Falconsin väreissä.

Lue myös:

Onko marraskuun loppu jääkiekkojumalien lempiaikaa?

NHL-blogi: Pakarinen juhli maaleilla!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa