Karri Rämö myyntilistalle! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: YouTube
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Nappaako joku suomalaisen riveihinsä?

NHL-seura Calgary Flames on siirtänyt suomalaismaalivahti Karri Rämön waiver-listalle. Tämä tarkoittaa sitä, että mikä tahansa muu joukkue voi varata suomalaisen riveihinsä seuraavan vuorokauden aikana. Mikäli uutta seuraa ei löydy, voi Flames lähettää Rämön AHL:ään.

Rämö on pelannut tällä kaudella kolme ottelua, eikä ole pystynyt vakuuttamaan seurajohtoa. Suomalaisen torjuntaprosentti on tällä kaudella ainoastaan 87,9. Viime yönä Suomen aikaa mies vaihdettiin pois Flames-maalilta, kun hän oli päästänyt neljä osumaa ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Calgary on hävinnyt kaikki ottelut, joissa Rämö on aloittanut maalilla.

Flamesin ykkösvahtina torjuu Jonas Hiller, mutta Rämön asettaminen Waiver-listalle voi tarkoitta sitä, että Joni Ortio nousee Flamesin kakkosveskariksi.

Viime kausi sujui kohtalaisen hyvin

Rämö sai viime kaudella hyvin vastuuta, sillä veskari pelasi runkosarjassa 34 ottelua ja pudotuspeleissä 7 matsia. Suomalainen lähti kauteen selvänä kakkosmaalivahtina kohtalaisen kauden jälkeen, mutta tällä sesongilla kaikki ei ole mennyt putkeen.

Mikäli Rämölle löytyy uusi seura, täytyy toivoa, että suomalainen pääsee asemaan, jossa on aito mahdollisuus taistella peliajasta.

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.
Lue myös: