Asialle varmistus: Suomalaisveskari siirtyy KHL:n suurseuraan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2014
Jaa tämä...

SKA Pietari hankki rivistöönsä huippuluokan veskarin.

Huhuilut suomalaisveskari Mikko Koskisen voidaan nyt lopettaa. Loistavan alkukauden pelannut suomalaisveskari siirtyy nimittäin Sibir Novosibirskin rivistöstä KHL:n suurseura SKA Pietariin.

Koskisen siirrosta on ollut mediassa paljon puhetta viime päivinä, mutta lopullinen varmistus asialle saatiin vasta perjantaina, kun Sibir vahvisti tiedon omilla verkkosivuillaan.

[ Tsekkaa vihjeosastoltamme ilmainen vetovinkki illan Liiga-matsiin JYP-Tappara! Mukana myös vihjeitä Bundesliigaan sekä NBA:han! ]

Sibir sai kaupassa vastineeksi SKA:n entisen ykkösveskarin Alexander Salakin.

Koskinen on ollut tällä kaudella todella jykevässä kunnossa, ja kolossimainen veskari keikkuukin torjuntatilastojen kärkipäässä ykkösveskareita vertaillessa. Suomalaisvahti on pelannut kuluvalla sesongilla 29 ottelua ja kerännyt niistä 16 voittoa. Miehen torjuntaprosentti on 92,1 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,22.

Nyt pääsemmekin näkemään, miten Koskinen hoitaa torjuntatyöt KHL:n eliittijoukkueen maalinsuulla. SKA pitää tällä hetkellä hallussaan läntisen konferenssin – ja samalla koko liigan – kakkossijaa 79 pisteellään. Sibir on puolestaan itäisen konferenssin viides 55 pisteellään.

Voipi hyvinkin olla, että Koskisen tilastomerkinnät parantuvat kauden aikana vielä huomattavasti.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut