VIDEO: Suomalaisveskarin käsittämätön vire jatkuu! - 37 torjuntaa ja nollapeli!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Pekka Rinne on tällä hetkellä maailman kuumin veskari!

Jos NHL:n palkintogaala pidettäisiin nyt, putsaisi Pekka Rinne koko pöydän. Nashville Predators keikkuu koko NHL:n kärjessä ja kiitos tästä kuuluu huikeassa vireessä olevalle suomalaisveskarille.

Rinteen dominanssista saatiin mainio esimerkki torstaiyönä, kun Edmonton Oilers saapui Nashvilleen vierailulle. Rinne olikin öljypojille astetta ilkeämpi isäntä.

Matsi sujui Oilersin hallinnassa, mutta Rinne ei suostunut antautumaan – ei kertaakaan. Herra venyi Predators-luukulla parhaimmillaan mahtaviin torjuntoihin ja piti joukkueensa kiinni voiton syrjässä.

[ Tänään tarjolla mukava kierros Liigaa! Tsekkaa vihjesivultamme tärppi illan JYP-Lukko -matsiin! Kattauksessa myös kaksi vinkkiä NBA-kentille! ]

Ottelu venyi lopulta jatkoajalle maalittomissa 0-0-lukemissa. Rinne säästikin parhaimman venytyksensä loppuhetkille, sillä Oilers-tähti Jordan Eberle pääsi kokeilemaan ottelun ratkaisemista jatkoajalla rangaistuslaukauksesta. Suomalaisveskari seurasi tilanteen kuitenkin mallikkaasti loppuun ja torjui Eberlen yrityksen patjallaan aivan tolpan juuresta.

Hetkeä myöhemmin tehohyökkääjä Filip Forsberg ratkaisi ottelun Predatorsille näyttävällä yksilösuorituksellaan.

Matsin ykköstähti oli kuitenkin Rinne. Mies venyi tolppien välissä peräti 37 torjuntaan ja kirjautti samalla tililleen kauden toisen nollapelinsä. Voittoja hänelle on kertynyt nyt peräti 15 kappaletta, mikä on eniten koko NHL:ssä!

Rinne johtaa myös torjuntaprosenttitilastoa mahtavalla 93,20%-lukemallaan. Päästettyjen maalien keskiarvo -tilastossa herra on toisena lukemalla 1,86.

Katso Rinteen mahtava jatkoaikapelastus tästä!

Ja tsekkaa matsin huippuhetket kokonaisuudessaan tästä! (Ratkaisumaali ajassa 4:10)

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut