Suomelle Ruotsin EHT-turnauksen voitto!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/11/2013
Jaa tämä...

Suomelle maukas voitto Ruotsista.

Suomi voitti eilen Ruotsin EHT-turnauksen viimeisessä ottelussa isäntäjoukkue Ruotsin 5-2 ja voitti samalla koko turnauksen Venäjän hävittyä Tsekeille 2-1. Ruotsi jäi näin kotiturnauksessaan pisteittä tehden kolmessa ottelussa vain kolme maalia.

VEIKKAUSSIVUJEN SUOSITUIN BONUS

NordicBetin 50 € riskitön veto yhdistettynä 100 € talletusbonukseen on markkinoiden paras tarjous, jonka saat. NordicBet on Suomessa suosituin kansainvälinen peliyhtiö.

HANKI 50 € RISKITÖN VETO TÄSTÄ >>

 

Paljon onnistujia

Suomi teki ottelussa Ruotsia vastaan maaleja laajalla rintamalla kun jokaisen maalin viimeisteli eri pelaaja. Maalinteossa onnistuivat Hytönen, Mäenpää, Savinainen, Hietanen ja Kiiskinen. Ville Lajunen syötti Suomen osumista kaksi.

Ei Ruotsi silti täysin altavastaaja ottelussa ollut. Kun peli päättyi Suomelle 5-2 niin hieman yllättäen laukaukset olivat Ruotsille 42-21. Atte Engren piti etenkin toisessa erässä Suomea pystyssä torjuen 16 laukausta.

Kaksi syöttöpistettä saalistanut Ville Lajunen valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Koko turnauksen parhaaksi valittiin kolme maalia Venäjää vastaan viimeistellyt Juhamatti Aaltonen.

 

”Kevään runko aika selkeästi tässä”

Ruotsin turnauksessa pelataan jo vahvasti itselleen paikkaa kevään MM-kisoihin. Moni Ruotsin turnauksessa pelanneista pelaajista onkin vahvasti MM-paikassa kiinni. ”Kun viime vuoden MM-joukkueessa oli noin kaksi kentällistä pelaajia Ruotsin turnauksesta, niin nyt valitaan ainakin saman verran” Jukka Jalonen kertoi.

Mahdollisiin NHL-vahvistuksiin Jalonen vastasi että ”Kunhan NHL:n runkosarja päättyy, niin jutellaan pelaajien kanssa, jos näyttää siltä, että joku tai jotkut ovat jäämässä pudotuspeleistä ulos. Kyllä varmaan tulee NHL-pelaajia tulevan kevään kisoihin, mutta ketä tulee ja mistä tulee, sitä on mahdoton vielä tietää.”

Tästä on kuitenkin hyvä lähteä rakentamaan joukkuetta MM-kisoihin.

Veikkaussivut