Jatkoaika: Suomen KHL-mörssärille pitkä sairausloma!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkoaika.com kertoo, että KHL-pakki Ilari Melartilla on edessään pitkä huilitauko.

KHL-seura Jugra Hanti-Mansijskia edustava Ilari Melart kärsii pahasta polvivammasta ja joutunee sivuun tositoimista pitkäksi toviksi. 25-vuotias puolustaja loukkasi jalkansa harjoitusottelussa Avangard Omskia vastaan.

Melartin vammasta uutisoi ensimmäisenä Jatkoaika.com -verkkolehti.

– Kyseessä oli ihan normaali taklaustilanne. Ensin polvessa ei tuntunut mitään, mutta kohta oli pakko mennä vaihtoon. Vamma osoittautui lopulta sen verran vakavaksi, että edessä on suunnilleen kolmen kuukauden huili, Melart kommentoi Jatkoajalle.

Tänään ratkeaa Eurooppa liigan lohkopaikan kohtalo! Rapid Wien-HJKNordicbetin kertoimet: 1.75 | 3.65 | 4.25. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Melart aloitti viime kautensa AHL-joukkue Springfield Falconsin rivistöstä, mutta siirtyi kesken sesongin Jugraan lainasopimuksella. Raamikas puolustaja ehti kiekkoilla KHL:ssä 15 ottelua, joissa syntyi tehot 1+4=5.

Piakkoin alkava kiekkokausi olisi ollut suomalaispakille ensimmäinen kokonainen sesonki KHL-kentillä.

– Tunnelmat eivät tietenkään ole kovin hyvät. Pitkän harjoitusleirin jälkeen tosipelit siinsivät jo silmissä, ja sitten käy näin. Jos tästä jotain hyvää hakee, niin sitten kun palaan tositoimiin, on ainakin energiaa, kuvaili Melart.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut