Suomen nuoret tänään Kanadan kimppuun!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Suomi pelaa kaksi kovaa ottelua ennen MM-turnauksen käynnistymistä.

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut lähenevät! Ennen Tapaninpäivänä käynnistyviä kilpailuja Suomi pelaa kaksi erittäin kovaa harjoitusottelua. Tänään Suomi haastaa iltapäivällä etukäteen erittäin vaarallisen Kanadan. Ottelu pelataan Tikkurilassa, joten Suomi lienee saamassa tästä ainakin jonkinlaista etua itselleen.

Valitettavaa on se, että Aleksandr Barkor sekä Rasmus Ristolainen ovat sivussa illan ottelusta. Valmennusjohdon mukaan tilanteen taustalla ei ole mitään vakavaa. Yksinkertaisesti molemmat pelaajat ovat pelanneet paljon liigaa ja isoja minuutteja. Jo tämän ottelun jälkeen Suomen ryhmää tullaan todennäköisesti pienentämään, sillä lauantain kohtaaminen Yhdysvaltoja vastaan on viimeinen ennen turnauksen käynnistymistä.

Suomen aloittava maalivahti on tänään Lahden Pelicansin Janne Juvonen. Suomen osalta kieltämättä maalivahtitilanne on yksi suurimmista kysymysmerkeistä. Onko Juvosesta jopa Suomen ykkösmaalivahdiksi? Tänään siitä saadaan melko paljon tietoa, sillä Kanadaa kovempaa vastustajaa MM-turnauksessa saa hakea vaikka loputtomiin asti.

Iltapäivän vastustajasta lopuksi voidaan sen verran todeta, että Kanada pelaa ottelussa oikeastaan täysin ykkösmiehistöllään. Ykköskenttää johtaa tietenkin Ryan Nugent-Hopkins. On kuitenkin todettava, että Kanadan ykkösketjun hyökkääjä Jonathan Huberdeau ei ole Kanadan käytettävissä. Huberdeaulla on edelleen menossa pelikielto ja se estää nuorta kanadalaista osallistumasta tähän otteluun.

Veikkaussivut | Tuomas