VIDEO: Suomen pakkilupaukselle uran ensimmäinen tappelu! - Vastassa AHL-kovanaama!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Petteri Lindbohm ei peruuttele rapakon takana.

Sensaatiomaisesti jopa NHL:n porteille noussut Petteri Lindbohm on aloittanut ensimmäisen kautensa rapakon takana mallikkaasti. Harjoituskaudella mahtavasti esiintynyt suomalaispakki laitettiin runkosarjan kynnyksellä AHL-jäille, mutta nuorukaisen vyölle on ehtinyt kertyä jo koko uran ensimmäinen NHL-ottelu.

AHL-joukkue Chicago Wolvesia edustava Lindbohm joutui viikonloppuna kuitenkin jälleen uuden tilanteen eteen. Suomalaispakki ajautui nimittäin pieneen nokkapokkaan Rockford IceHogsissa pelaavan Pierre-Cedric Labrien kanssa ja hommahan eskaloitui nopeasti ihan oikeaksi tappeluksi.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla mukavasti tärppejä ensi yönä käynnistyvän NBA:n avauskierrokselle! Voit myös käydä nappaamassa Veikkaushuoneelle 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Moni perusjantteri olisi varmasti hoitanut Lindbohmin sijaan tilanteen toisin, sillä Labrie on tällä osastolla kaveri, jonka kanssa ei välttämättä kannata lähteä nahistelemaan. IceHogs-kovanaama on ottanut nimittäin urallaan lukuisia tappeluita esimerkiksi Deryk Engelandia, Shawn Thortonia, Brad Staubitzia, Krys Barchia sekä monia muita tunnettuja kovanaamoja vastaan.

Lindbohmin vyöltä löytyy taas vain yksi ainut Liiga-jäiden pikkunahina Nick Bailenia vastaan, josta ei tuomittu kummallekaan edes ulosajoa.

Nuori suomalaispakki pärjäsikin Labrieta vastaan yllättävänkin hyvin herrojen välisen taso- ja kokoeron huomioon ottaen. Voitto tappelusta merkitään ehdottomasti Labrielle, sillä Lindbohm keskittyi lähinnä vastustajansa sitomiseen – mikä oli tietysti tässä tapauksessa aivan oikein tehty.

Eiköhän Lindbohmille ole kuitenkin napsunut runsaasti kunnioitusta sekä joukkuetovereilta että valmennusjohdolta siitä, ettei anna kenenkään hyppiä silmille oman maalin edustalla.

Kyseinen ottelu päättyi IceHogsin niukkaan 4-3-voittoon. Lindbohm on pelannut nyt AHL:ssä viisi ottelua tehoin 1+1=2 ja hänen tehotilastonsa on plussalla kolmen pykälän verran.

Katso Lindbohmin ensimmäinen tappelu tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut