Suomi - Kanada

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/11/2012
Jaa tämä...

Leijonien vastus kovenee eilisestä huomattavasti.

 

Jääkiekon MM-turnaus jatkuu Suomen osalta heti tänään, kun vastaan luistelee yksi kisojen suosikeista, Kanada. Suomi pelasi eilen hyvän kenraaliharjoituksen, mutta eilisellä murskavoitolla ei enää tänään tee yhtikäs mitään.

Kanada ei vielä tässä turnauksessa ole esittänyt läheskään parastaan, vaan joukkue on surffaillut ottelusta toiseen puolivaloilla. Edellisessä ottelussa Sveitsiä vastaan joukkue näytti jo hieman mitä tuleman pitää, sillä Kanadan pakka pysyi pelin jälkimmäisen puoliskon hyvin kasassa. Kanukit ovat siis vedelleet vielä tähän asti selät suorina ja käyneet katsastamassa Helsingin yöelämää. Suomen kohtaaminen täyden tuvan edessä voisi olla se, joka vaahteralehtipaidat sytyttää. Tai sitten ei.. Ottelussa on panoksena A-lohkon voitto, jolla vältettäisiin mahdollisessa välierässä B-lohkon voittaja.

Kanada kuuluu edelleen kisojen suurimpiin suosikkeihin, vaikka otsikoissa ollaan nähty mitä on nähty. Kisojen tähän asti tärkein ottelu on kahdeksas peli, puolivälierä. Tämä tiedetään varmasti Kanadan leirissä, joten liian suuria johtopäätöksiä joukkueen ”kuppilareissuista” ei kannata vetää.

Suomi muuttaa eilisestä Ranska-ottelusta kokoonpanoaan tähän kamppailuun, ja Tuomas Kiiskinen ja Jani Tuppurainen putoavat pelaavasta kokoonpanosta katsomon puolelle. Maalivahtina aloittaa odotetusti Kari Lehtonen. Moni odotteli eilisen perusteella Tuppuraisen jopa jatkavan kokoonpanossa mutta Jukka Jalonen on päätöksensä tehnyt.

Tämän päivän ottelut:

klo 16.15 Kazakstan – USA
klo 17.15 Italia – Tshekki
klo 20.15 Suomi – Kanada
klo 21.15 Venäjä – Ruotsi*

*Illan toinen herkkupala käydään Venäjän ja Ruotsin välillä. Tre Kronorin ”Dream Team” joutuu ensimmäistää kertaa oikeastaan kunnon testiin, sillä vielä Tshekeistä ei ollut Ruotsin haastajaksi. Nyt myös nähdään, missä kunnossa Ruotsin paljon parjattu maalivahtipeli on. Ottelussa kohtaavat myös pistepörssin kärkikaksikko, Loui Eriksson ja Jevgeni Malkin.

 

Eilisen ottelut:

USA – Valko-Venäjä 5-3 (2-1, 1-1, 2-1)
Tanska – Venäjä 1-3 (1-2, 0-1, 0-0)
Ranska – Suomi 1-7 (0-1, 0-4, 1-2)
Tshekki – Latvia 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!