Suomi U21 - Englanti U21 9.9.2013 | Jalkapallon EM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2013
Jaa tämä...

Venyykö Suomi kotonaan jättiyllätykseen Englantia vastaan?

Suomi U21 – Englanti U21, merkki 1, kerroin 
Suomi U21 (+1) – Englanti U21, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 8,50 | 5,00 | 1,25 

 

 

Jalkapallon alle 21 -vuotiaiden EM-karsintojen ottelussa Englanti matkustaa Tampereelle Suomen vieraaksi. Lohkossa joukkueet ovat pelanneet eri määriä otteluita, sillä esimerkiksi Suomella on alla jo kolme ottelua, kun taas Englanti on pelannut vasta yhden ottelun. Joka tapauksessa Suomi on aloittanut karsinnat erinomaisesti, kolmesta ottelusta Suomella on alla kaksi voittoa sekä tasapeli. Maalinteossa Suomi on onnistunut tähän mennessä peräti kahdeksan kertaa.

Englanti on ehtinyt pelaamaan vasta yhden karsintaottelun, joten kovista otteluista englantilaisilla ei viime aikoina pelituntumaa ole! Englannin ensimmäinen karsintaottelu päättyi Moldovaa vastaan voittoon 1-0 maalein, joten kaikkea muuta kuin vakuuttavaa. Englanti lähti Moldovaa vastaan tietenkin suursuosikkina, mutta vain yhden maalin englantilaiset onnistuivat Moldovaa vastaan tekemään. Nyt vastustajan taso ei ainakaan helpotu.

Suomi on onnistunut muutamassa edellisessä ottelussa etenkin pelillisesti erinomaisesti, joten Suomen lähtökohdat Ratinassa pelattavaan otteluun ovat kohdallaan! Suomen pelaajien mukaan pukukopissa on erittäin hyvä sekä rento tunnelma, joten kotiyleisön edessä pelaaminen tänään varmasti tuntuukin erittäin hyvältä. Mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että Englannin valmennus tähän otteluun menee täysin uusiksi. Vasta toisen kerran Englantia valmentaa Gareth Southgate. Myös tästä asiasta on varmasti Suomelle etua. Moni asia viittaa siihen, että Suomi saattaa tänään järjestää erinomaisen yllätyksen.

Veikkaussivut | Tuomas