Suomi - Espanja 6.9.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2013
Jaa tämä...

Venyykö Suomi jättiyllätykseen Espanjan isäntänä?

Suomi (+1) – Espanja, merkki 2, kerroin 
Suomi (+2) – Espanja, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 13,00 | 6,00 | 1,22 

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelussa Suomi saa vieraakseen Espanjan. Kyseessä on molemmille joukkueille kuudes kamppailu näissä karsinnoissa. Espanja johtaa tällä hetkellä lohkoa yhdellätoista pisteellään, Ranska on toisena kymmenellä pisteellä ja puolestaan Suomi on lohkossa kolmantena, mutta toisaalta vain kuusi pistettä keränneenä. Materiaaliltaan Espanja on täysin eri luokkaa Suomen kanssa ja Espanja varmasti muistaakin hyvin, että miten joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Espanjan illassa kävikään – Espanja ei missään tapauksessa halua sen toistuvan, sillä muussa tapauksessa Ranska saattaa hyvinkin varastaa lohkon kärkipaikan itselleen.

Espanja tulee matkustamaan Suomen vieraaksi erinomaisella kokoonpanolla, Espanjan ryhmä on täynnä huippunimiä Euroopan kärkisarjoista. Oikeastaan Espanjan osalta tilanne on äärimmäisen loistava, sillä sivussa tähtipelaajista ovat ainoastaan Fernando Torres sekä Juan Mata. Molemmat pelaajat ovat hyökkäyspäässä erittäin vaarallisia, mutta taitoa Espanjalla riittää siinäkin osastossa. Nimet Alvaro Negredo, David Silva sekä David Villa eivät jätä ketään kylmäksi.

Suomi on viimeistellyt tähän mennessä karsintojen aikana neljä maalia ja sehän tarkoittaa lyhyesti kerrottuna sitä, että Suomi ei ole osunut edes maalinteossa jokaista ottelua kohden! Suomella on ollut ongelmia maalinteon kanssa ja tuskinpa ne tässä ottelussa ainakaan helpottuvat. Paljon saa tapahtua, mikäli Suomi meinaa kotonaankaan pysäyttää huippuvaarallisen Espanjan. Vierasvoitto on lähellä toteutua.

Veikkaussivut | Tuomas