VIDEO: Suomi putosi jälleen Fifa-rankingissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 04/07/2016
Jaa tämä...

Huuhkajat putosi 15 sijaa Fifa-rankingissa.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue putosi viime kuun pelien seurauksena 15 sijaa jalkapallomaajoukkueiden maailmanlistalla. Huhtikuun listalla Suomi on sijalla 61 Slovenian kanssa.

Maaliskuun maajoukkuepeleissä Suomi hävisi uuden valmentajansa Hans Backen alaisuudessa 5-0 Puolaa vastaan ja 2-0 Norjaa vastaan. Tammikuussa Suomen valmentajaksi tulleen Backen valmennuksessa Suomi on hävinnyt kaikki neljä alkuvuodesta pelattua ottelua.

Pohjoismaista listauksessa korkeimmalla on Islanti, joka on noussut rankingissa sijalle 35. Kärkipäässäkin on tapahtunut muutoksia Argentiinan noustessa ykkössijalle jättäen Belgian toiselle sijalle. Etelä-Amerikka on muutenkin vahvoilla rankingissa, sillä Chile on kolmantena ja Kolumbia neljäntenä listalla.

FIFA-RANKING 7.4.

1. Argentiina
2. Belgia
3. Chile
4. Kolumbia
5. Saksa
6. Espanja
7. Brasilia
8. Portugali
9. Uruguay
10. Englanti

 

Eurooppalaiset huippusarjat jatkuvat jälleen viikonloppuna. Jo tänään pelataan Eurooppa-liigan huippuotteluita, esimerkiksi Dortmundin ja Liverpoolin kohtaaminen.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Lehti: Louis Van Gaal jatkaa ManU:n peräsimessä kauden 2017 loppuun asti
VIDEO: Pelaako Neymar jatkossa PSG:ssä?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa