VIDEO: Suomi putosi taas Fifan rankingissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/03/2016
Jaa tämä...

Huuhkajien tie Fifan rankingissa jälleen laskussa.

Suomen jalkapallomaajoukkue putosi kuusi sijaa Fifan tuoreimmalla ranking-listalla. Huuhkajien sijoitus on nyt 67:s, vaikka Suomi pelasi tasapelin Belgiaa vastaan. Kyseinen taisto pelattiin toissapäivänä.

Listan ykkösenä jatkaa Argentiina ja toisena on Suomen kanssa keskiviikkona tasapeliin päätynyt Belgia. Valitettavasti edes tasapelikään ei nostanut Huuhkajien sijoitusta, koska huomioon otettavan ajan alkupäästä putosi pois hyviä tuloksia.

Pohjoismaisista joukkueista tällä hetkellä paras on Islanti, joka on sijalla 34. Ruotsi on heti sinivalkoisten perässä ja Tanskakin sijalla 38. Norja puolestaan on sijalla 51.

Suomen viime ajat ovat olleet Belgia-tasapeliä lukuunottamatta surkeita, sillä Hans Backen johdolla Huuhkajat ovat kulkeneet ainoastaan tappiosta toiseen. Keskiviikon tasapeli antoi kuitenkin hurjasti itseluottamusta.

 

Perjantaina jatkuvat kansainväliset harjoitusottelut EM-kisoja ajatellen. Yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään, kun Albania ja Ukraina iskevät yhteen.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Zlatan lopettamassa maajoukkueuransa?
VIDEO: Ilkay Gundogan siirtymässä Valioliigan suurseuraan?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa