VIDEO: Uusi Fifan ranking julki – Suomi paransi sijoitustaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kansainvälinen jalkapalloliitto on julkaissut uuden rankingin.

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on julkaissut tänään uuden rankingin. Sinivalkoisien kannalta se sisältää positiivistä kerrottavaa, sillä Suomi on tekemässä listalla pientä nousua, vaikka sijoitus on silti kaukana hyvästä.

Tuoreen listan viisi kärkimaata ovat pysyneet samana. Ykkösenä jatkaa Copa American kakkoseksi jäänyt Argentiina perässään EM-kisojen alisuorittaja Belgia sekä Kolumbia, Saksa ja Copa American ykkönen Chile. He voittivat kilpailun rangaistuspotkujen päätteeksi.

EM-kisoissa Euroopan mestariksi itsensä pelannut Portugali nousi kaksi sijaa ja maa on tällä hetkellä kuudentena. Sen sijaan Espanja ja Brasilia putosivat kaksi sijaa. Kummatkin maat olivat kesällä pettymyksiä. Keltapaidat eivät päässeet Copa Americassa pudotuspeleihin.

Kenties hienoimmasta noususta vastasi EM-kisojen suuryllättäjä Wales, joka kipusi 15 sijaa korkeammalle. Nyt he ovat sijalla 11. Myös toinen EM-kisojen sensaatio, Islanti, nousi 12 pykälää ylöspäin ollen nyt sijalla 22. Saariovaltio oli EM-kisojen puolivälierissä.

Suomi löytyy listan sijalta 65. Edellisessä Fifan rankingissa Huuhkajat olivat kaksi pykälää alempana sijalla 67. Jaetulla viimeisellä sijalla ovat Anguilla, Bahamasaaret, Djibouti, Eritrea, Somalia ja Tonga. Rankingissa on mukana joukkueita yhteensä 210 kappaletta.

 

Eurooppa-liigan karsinnoissa pelataan tänään suuri määrä otteluita. Suomalaisittain suuri mielenkiinto keskittyy HJK:n ja RoPSin kamppailuihin. HJK pelaa Beroen vieraana ja RoPS kohtaa Lokomotiv Zagrebin. Illan taistot ovat ensimmäisiä osaotteluita.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jalkapalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan karsinnoissa shokkitulos – Celticille tappio Gibraltarilla!
VIDEO: Mario Balotelli ei jatka Liverpoolissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa