Suomi hurjassa paikassa Ufassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Suomi pelaa iltapäivällä huipputärkeän ottelun Ruotsia vastaan.

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut lähenevät ratkaisuvaihettaan. Tänään pelataan loppuun alkulohkojen ottelut ja panoksia riittää. Suomi kohtaa viimeisessä ottelussa iltapäivällä Ruotsin. Suomi lähtee otteluun ehdottomasti altavastaajana ja kamppailun luonne on jo siinä mielessä jännittävä, että jos Sveitsi onnistuu saamaan pisteitä aamupäivällä Tsekkiä vastaan, tarvitsee myös Suomi pisteitä, jotta sinivalkoiset eivät joutuisi jopa karsintasarjaan. Lähtökohtaisesti Tsekki on kuitenkin Sveitsiä vastaan suosikki ottelun voittamaan eikä Suomi voi missään tapauksessa lähteä muutenkaan miettimään vain, että kuinka kyseisessä ottelussa käy.

Suomen vastustaja, Ruotsi on pelannut sen verran hyvin, että naapurimme johtaa lohkoa kolmen ottelun jälkeen. Ruotsilla suurimmat ongelmat tulivat esille ottelussa Sveitsiä vastaan, sillä Sveitsi taipui lopulta vasta rangaistuslaukauskilpailussa. Muuten Ruotsi on voittanut 1-4 maalein Tsekin sekä 1-5 maalein onnettoman Latvian.

Toisessa lohkossa lähtökohdat ovat hyvin selvät. Kanada sekä Venäjä ratkovat keskinäisessä ottelussa lohkovoiton. Puolestaan Slovakia sekä Yhdysvallat taistelevat kolmannesta jatkopaikasta. Lähtökohtaisesti Yhdysvallat on kyseisessä ottelussa suuri suosikki, mutta Slovakia on onnistunut jo esittämään ajoittain upeita peliesityksiä. Venäjää vastaan Slovakia onnistui viemään ottelun aina jatkoajalle asti. 

Veikkaussivut | Tuomas