Venäjä - Suomi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Venäjä marssinut turnauksessa tähän asti voitosta voittoon.

 

Jääkiekon MM-turnaus jatkuu välipäivän jälkeen tänään lauantaina. Vuorossa ovat välierät, joissa kohtaavat, kuten kaikki varmasti tietävät Suomi ja Venäjä, sekä Tshekki ja Slovakia.

Venäjä on voittanut turnauksessa kaikki ottelunsa ja nimimiehiä vilisevä maa lähtee välierään monien ennakkokaavailuissa suosikkina, Suomen kotiedusta huolimatta. Venäjällä pelaa kolme maailman parhaimpiin pelaajiin kuuluvaa kaveria, kun Jevgeni Malkin, Pavel Datsyuk sekä Alexander Ovechkin ovat mukana. Jevgeni Malkin on turnauksen pistepörssissä toisena.

Venäjä lähti tähän kiekkokauteen uusista asetelmista kun ”kivinaama” Bykov astui maajoukkueesta sivuun ja tilalle tuli Kazanin kaksi kertaa KHL:n mestariksi luotsannut Zinetula Bilyaletdinov. ZB:n pelityyli oli EHT:lla todella passiivista ja puolustusvoittosta, minkä ajateltiin koituvan Venäjän kohtaloksi.

Toisin on kuitenkin käynyt, sillä Venäjä on näyttänyt sitten Bykovin ensimmäisten vuosien todella yhtenäiseltä ryhmältä, joukkueena pelatessa Venäjä on ollut turnauksen paras, vaikka tätä vaikea on uskoa. Joukkuepelin ajateltiin saavan kovan kolauksen kun Venäjä haali vielä rapakon takaa joukkueeseen Washington Capitalsin pudotessa Alexander Ovechkinin ja Alexander Seminin. Vielä Norjaa vastaan ei kuitenkaan ollut yhteispelin kanssa minkäänlaisia ongelmia.

Venäjän todennäköinen kokoonpano:

Popov – Malkin – Perezhogin
Nikulin – Biryukov

Ovetshkin – Datsjuk – Semin
Jemelin – Ryasenski

Shirokov – Tereshenko – Zherdev
Denison – Medvedev

Kokarev – Svitov – Kulemin

7. puolustaja Nikitin
13. hyökkääjä Kuznetsov

Nähtäväksi jää, onko kolmen ottelun pelikieltonsa sovittanut Dmitri Kalinin pakistossa mukana, näin ollen Venäjä pelaisi täydellä neljällä pakkiparilla.

Suomi lähtee otteluun samaisella kokoonpanolla, millä Yhdysvallat kaatui kumoon.

 

VÄLIERÄT (19.5):

klo 14.30 Venäjä – Suomi
klo 18.30 Tshekki – Slovakia

PRONSSIOTTELU (20.5)

klo 16.00 Venäjä/Suomi – Tshekki/Slovakia

LOPPUOTTELU (20.5):

klo 20.30 Venäjä/Suomi – Tshekki/Slovakia

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!