Suomi - Kanada 16.2.2014 | Olympialaiset

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Yllättääkö Suomi Kanadan?

 

Vihje lyhyesti

Suomi lähtee illalla haastamaan Kanadaa Sotshissa. Ottelu on kummallekin kisojen kolmas kamppailu ja molemmilla joukkueilla on allaan kaksi voittoa. Molempien joukkueiden todellinen terä testataan kunnolla vasta tässä ottelussa, sillä joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet Norjaa ja Itävaltaa vastaan.

Kanada lähtee otteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina. Suomella on ollut käsittämättömän huono tuuri kärkipelaajien loukkaantumisten kanssa, mutta iskukykyä löytyy silti ja loukkaantumisia on turha miettiä tässä vaiheessa sen enempää. Suomen maalivahdit ovat kisojen ehdotonta kärkeä ja mikäli puolustus toimii hyvin on Suomella kaikki mahdollisuudet yllättää Kanada.

Vihje: Suomi +1,5, kerroin 1,90 NordicBet

 

 

 

Perustelut vihjeelle

Suomi voitti kisojen avausottelussaan Itävallan 8-4. Joukkueen puolustus oli Itävaltaa vastaan ajoittain todella epävarma, mutta edellisessä ottelussa Norjaa vastaan puolustus onnistui jo huomattavasti paremmin ja Norja viimeisteli ainoastaan yhden maalin, kun Suomi nappasi 1-6 voiton. Suomi on viimeistellyt kahteen otteluun vaatimattomasti 14 maalia, joten ratkaisuvoimaa kyllä löytyy.

Kanada lämmitteli kisojen avausottelussaan voiton Norjaa vastaan 3-1 lukemin. Viime ottelussa Kanadan kone oli jo paremmin käynnissä ja Itävalta kaatui puhtaasti 6-0. Kanadan taso kisojen tässä vaiheessa testataan kuitenkin vasta kunnolla tänään Suomen toimesta. Ei tarvitse erikseen todeta, että Kanadan nippu on jälleen paperilla uskomattoman kova ja joukkue on kisojen ennakkosuosikki.

Odotettavissa on erittäin fyysinen ja nopea tempoinen ottelu. Suomella on kaikki mahdollisuudet haastaa Kanadan tähdet. Suomi pystyy pelaamaan hyvin samantyyppistä kiekkoa kuin Kanada. Avausmaalin merkitys ottelussa voi nousta hyvinkin suureksi. Kanada saattaa alkaa turhautumaan, jos Suomi onnistuu pitämään ottelun pitkään tasaisena tai iskemään jopa ottelun avausmaalin. Tällä hetkellä puhutaan Suomen loukkaantumisista ja ottelun kanadalaisesta päätuomarista. Onneksi joukkue tulee varmasti keskittymään vain itse otteluun ja haastaa Kanadan tosissaan.

Vihje: Suomi +1,5, kerroin 1,90 NordicBet

 

Veikkaussivut | Antti