Suomi - Ranska

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 05/10/2012
Jaa tämä...

Leijonat kohtaavat seuraavaksi Ranskan.

 

Jalkapallossa MM-karsinnoissa Suomi kohtaa Ranskan

Jääkiekon MM-kilpailut jatkuvat Suomen osalta tänään neljännellä ottelulla, kun vastaan asettuu tähän asti joukkue helpoimmasta päästä, Ranska. Varmaan voittoon ei kuitenkaan kannattane tuudittautua ja pelaajien valmistautuminen onkin avainasemassa. Lue myös Veikkaussivujen käyttäjien vihjeet Suomi – Ranska MM-otteluun.

Ranska ei ole niitä kovimpia kiekkomaita ja joukkue tahkoikin pitkän aikaa A- ja B-sarjan välillä, kunnes on viime vuosina vakiinnuttanut paikkansa korkeimmalla MM-sarjatasolla. Ranska on nyt mukana A-sarjassa viidettä vuotta peräjälkeen.

Ranskan toiveet Suomea vastaan ovat ilman muuta tiivissä puolustuspelissä ja paljon on entisen NHL-maalivahti Cristobal Huetin varassa. Näistä kumpikaan lenkki ei kisoissa ole vielä kovia maita vastaan toiminut. Kumpikin P-Amerikkalaisjoukkue pyyhkäisi Ranska yli lähes puolivaloilla maalein 7-2.

Ranskan joukkueen ”tähdistä” mainitsemin arvoisia kavereita ovat siis jo edellä mainittu maalivahti Cristobal Huet (Fribourg), puolustajat Yohann Auvitu (JYP) ja Kévin Hecquefeuille (Servette), sekä hyökkäysosastolta Stéphane Da Costa (Ottawa Senators) sekä Pierre-Édouard Bellemare (Skellefteå). Myös SM-liigassa pelaavan Charles Bertrandin (Lukko) otteita voi seurata mielenkiinnolla.

Leijonat ja Ranska hyppäävät tänään kaukaloon klo 20.15.

Muut ottelut tänään:

16.15 USA – Valko-Venäjä
17.15 Tanska – Venäjä
21.15 Tshekki – Latvia

Pistepörssin kärjessä jatkanee Ruotsin Loui Eriksson. Tänään supertähti Jevgeni Malkinilla on jälleen paikka mennä piikkipaikalle, kun Venäjä kohtaa Tanskan.

 

Eilisen ottelut:

Slovakia – Kazakstan 4-2 (1-1, 1-0, 2-1)
Norja – Italia 6-2 (2-1, 2-1, 2-0)
Kanada – Sveitsi 3-2 (0-1, 1-0, 2-1)
Ruotsi – Saksa 5-2 (1-1, 2-1, 2-0)

Ruotsi jatkaa vakuuttavalla tahdilla ja on Tukholman lohkon piikkipaikalla.

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!