Leijonat Sveitsin kimppuun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/08/2012
Jaa tämä...

Pieni katsaus illan vastustajasta.

 

Leijonien osalta Jääkiekon MM-kisat jatkuvat tiistaina kun vuorossa on joukkueen kolmas ottelu. Vastaan luistelee toinen puhtaan pelin maa, Sveitsi.

Sveitsi on lukeutunut jo pitkään jääkiekon suurmaiden haastajiin mutta lopullista läpimurtoa maa ei ole onnistunut tekemään. Sveitsi tunnetaan ennen kaikkea vahvoista maalivahdeistaan ja hyvästä puolustuspelistä joten helppoa ei maalinteko tule tälläkään kertaa olemaan Leijonille.

Sveitsin epäonneksi Simon Moserin kisat ovat ohi. Mies aloitti turnauksen loistavasti mutta loukkaantuminen esti hänen osaltaan pelaamisen. Miehen paikan kokoonpanossa ottanee Thibaut Monnet.

Joukkueiden / maiden kisamiehistöjä.

”Käkikellomaan” vahvuudet ovat siis jo edellämainitut maalivahti- ja puolustuspelaaminen. Vaikkei Sveitsi maalin suulle saanutkaan NHL:sta Jonas Hilleriä, on sveitsiläisten maalivahtiosasto hyvässä kunnossa. Joukkue on kaiken lisäksi ollut pitkään kasassa joten yhteispeli on toiminut ja paketti on pysynyt kasassa.

Sveitsi on aloittanut Suomen tavoin turnauksen kahdella voitolla, ensin kaatui Kazakstan 5-1 ja sen perään V-Venäjä 3-2.

Joko Suomen ”ketsuppipullo” aukeaa? Pitääkö Kari Lehtonen jälleen nollapelin? Leijonat ja Sveitsi hyppäävät kaukaloon klo 20.15.


Päivän muut ottelut:

klo 16.15 Valko-Venäjä – Kazakstan
klo 17.15 Latvia – Italia
klo 21.15 Venäjä – Saksa*

*Eilen pistepörssin kärkipaikalle nousi Ruotsin Loui Eriksson. Nouseeko tänään Venäjän tähtipelaaja Jevgeni Malkin takaisin piikkipaikalle, kun maa kohtaa tänään Globenissa iltaottelussa Saksan.

Piste- ja maalivahtipörssi.

Otteluohjelma ja sarjataulukot.

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!