Suomen urakka jatkuu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Leijonat kohtaavat seuraavaksi Yhdysvallat.

 

Jääkiekon MM-turnaus jatkuu Leijonien osalta tänään, kun vastaan asettuu USA. Suomi on varmistanut jo paikkansa puolivälierissä, mutta Yhdysvalloilla puolestaan vielä panosta riittää.

Jos USA tänään häviää, jää sen kohtalo puolivälieräpaikasta alkulohkon viimeiseen otteluun Sveitsiä vastaan. Tämä toki vaatii sen että Sveitsi voittaa tänään iltapelissä Slovakian.

USA aloitti turnauksen todella pirteästi, mutta on sen jälkeen sortunut ylimielisyyteen ja puolivaloilla pelailuun. Tästä osoituksena tappio Slovakialle ja vasta jatkoajalla voitto lohkon heittopussista Kazakstanista. Näitä tuloksia ei kuitenkaan liikaa kannattane tuijotella, sillä USA varmasti syttynee jälleen pelaamaan kun kisojen isäntämaa on vastassa kutakuinkin täyden hallin edessä.

USA on liikkeellä jälleen totutusti nälkäisellä ja todella luisteluvoimaisella joukkuella joten tarkkana pitää olla.

Suomi ja USA hyppäävät kaukaloon klo 16.15.


Ottelut tänään:

klo 16.15 Suomi – USA
klo 17.15 Venäjä – Tshekki*
klo 20.15 Saksa – Norja
klo 21.15 Sveitsi – Slovakia

*Päivän toinen mielenkiintoinen ottelu käydään ilman muuta Venäjän ja Tshekin välillä. Maiden historiat tuntien odotettavissa on varmasti tiukka ja kuuma ottelu. Jatkuuko Jevgeni Malkinin hurja vire? Malkin on pistepörssin kärjessä ja mies oli jokaisessa Venäjän seitsemässä maalissa kaukalossa Ruotsia vastaan.

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!