moskovan eht turnaus suomi korea jääkiekko

Leijonalauma perjantai-iltapäivällä Moskovassa Koreaa vastaan. Millä lukemilla mennään?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Suomen turnaus Venäjän EHT-turnauksessa alkoi positiivisissa merkeissä Tsekeissä kun joukkue meni isäntiä vastaan jo 0-2 johtoon. Sitten taas alkoi se pakittelu ja imurointi, kummasti taas tiesi että jatkoillehan tässä mennään ja siellä turpaan. Tähän ei taida olla varaa Koreaa vastaan, löysäilyyn siis.

Suomi ei ole Koreaa toistaiseksi jääkiekossa kohdannut, joten perjantaina iltapäivästä on tarjolla melkoisen eksoottista meininkiä. Korea pelasi kuitenkin erinomaisesti Kanadaa vastaan, joten jos joku odotti tästä täysin heittopussimeininkiä, niin väärin odotti. Suomen kertoimet tähän otteluun ovat todella matalat, joten jos valmistautumien ei ole lähellä 100 % niin virtsassa ollaan.

Leijonien kokoonpanon löydät ottelua ennen ainakin Leijonien twitter tililtä:

Kanadaa vastaan joukkue oli ensimmäisen erän jälkeen 1-2 johdossakin, mutta Kanada sieltä sitten rimpuili vielä voittoon. Miten Korea rimpuilee Suomea vastaan?

Suomen joukkue EHT-Moskova turnaukseen

Lauri Marjamäki pyöräyttänee hieman omaa ketjurulettiiaan tähän otteluun ja laittanee maalille Juha Metsolan. Myös kentällisiin taitaa tulla muutoksia, sillä muutamille pelaajille varmasti halutaan juuri tästä ottelusta pelituntumaa, onhan sitten turnauksen viimeisessä ottelussa vastassa isäntäjoukkue Venäjä. Tällä kokoonpanolla Suomi lähti siis Tsekkiä vastaan.

Junttila – Kemppainen – Hartikainen, Riikola – Koivisto

Pihlström – Kontiola – Anttila, Ohtamaa – Mikkola

Savinainen – Koskiranta – Peltola, Lehtonen – Lajunen

Manninen – Lajunen – Puustinen, Hakanpää

Ottelusta riittää paljon vedonlyöntiä, mutta mikäli ottelu päättyy vain maalin tai kahden voittoon Suomelle, voivat tasoitusvetoon betsanneet hieroa käsiään. Kyllähän tästä voisi odotella useammankin maalin voittoa, mutta sellaista ei välttämättä ole tulossa. Voiton pitäisi tulla kaiken järjen mukaan, mutten voi Marjamäki jättää pestinsä sitten ihan saman tein, sitä tappiota ei lätkäkansa sulattaisi. Joten paineita on varmasti, eikä ottelu ole niin helppo miltä se kuulostaa.

Näitä maaleja saatetaan nähdä tässä ottelussa enemmänkin?

Aikaisemmat otteluennakot

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.