Suomi - Kroatia 12.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2013
Jaa tämä...

Susijengi jatkolohkon avausottelussa tiukan paikan edessä.

Suomi – Kroatia, merkki 1, kerroin 
Suomi (+5,5 pistettä) – Kroatia, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,80 | 1,43 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Suomi saa vastaansa iltapäivän ensimmäisessä ottelussa Kroatian. Kyseessä on etenkin Suomelle äärimmäisen tärkeä ottelu. Suomi sekä Kroatia pelasivat viimeksi vastakkain Liettuan EM-kilpailuissa, silloin Kroatia oli yksinkertaisesti kokeneempi ja parempi nappaamaan voiton, mutta nyt Suomi on jo taktillisuudenkin puolesta osoittanut pystyvänsä voittamaan suurempiaan. Kroatia on ehdottomasti se joukkue, jonka Suomi tästä porukasta voi voittaa realistisesti ajateltuna, sillä muut joukkueet tässäkin jatkolohkossa ovat äärimmäisen laadukkaita.

Suomen tulee onnistua tässä ottelussa lähes täydellisesti, mutta toisaalta Suomi on pelannut jo niin erinomaiset kilpailut, että ei tästä napattua voittoa voitaisi pitää jättiyllätyksenä millään tavalla. Suomi tietää sen nyt jo valmiiksi, että Kroatian suurin ase on ehdottomasti joukkueen pituus. Kroatialla on paljon erittäin pitkiä pelaajia ja näin ollen tälläisiä pelaajia vastaan on hankalaa puolustaa. Kuitenkin Kroatia oli hätää kärsimässä Espanjaa vastaan avausottelussa, sillä Espanja murskasi Kroatian 68-40 numeroin. Kroatia on voittanut sen jälkeen ottelunsa, mutta alku ei ollut vakuuttavaa.

Hanno Möttölä ei pelaa enään tässä turnauksessa eikä Teemu Rannikonkaan tilanne ole helppo. Toisaalta hätähän ei ole tämän näköinen. Teemu Rannikkoa Suomi ei oikeastaan tarvinnut esimerkiksi viime ottelussa lainkaan. Petteri Koponen pelasi tosissaan Kreikkaa vastaan äärimmäisen hyvin ja heitti varsinkin tärkeitä kolmosia säkkiin. Niitä tarvitaan tietenkin myös tänään, mutta kuten jo todettu, tämä ottelu on se josta voitto on realistisesti mahdollista ottaa.

Veikkaussivut | Tuomas