VIDEO: Kroatia jatkoi Suomen alamäkeä - Huuhkajat ei saanut laukaustakaan kohti maalia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/09/2016
Jaa tämä...

Huuhkajat joutuivat jälleen kokemaan tappion.

Jalkapallon MM-karsintojen I-lohkon kovin joukkue nappasi Ratinasta kolme pistettä, kun Kroatia voitti Suomen maalein 0-1. Näin Huuhkajilla on kolmesta ensimmäisestä karsintapelistä tilillään valitettavasti ainoastaan yksi piste.

Suomi pelasi ottelussa varsin mielenkiintoisella ryhmityksellä, sillä se sisälsi peräti seitsemän puolustajaa. Hans Backe on toisaalta oivaltanut sen, että sinivalkoiset pärjäävät vähänkin kovempia maita vastaan vain kovan puolustuspelin kautta.

Huuhkajat eivät saaneet koko ottelussa yhtään laukausta kohti maalia ja se kertoo hyvin sinivalkoisten hyökkäyspelaamisen surkeudesta. Kotijoukkueen paras hyökkäys nähtiin hetkeä ennen erotuomarin pillin vihellystä. Teemu Pukki oli päästä laukomaan, mutta valitsi syöttää keskelle ja tilanne päättyi lopulta syötönkatkoon.

Kroatian maali nähtiin, kun vajaa parikymmentä minuuttia oli pelattu. Sime Vrsaljkon laadukas keskitys oikealta laidalta painui Andrej Kramarićin päähän ja Mario Mandzukic rynnisti pallon sisään. Lukas Hradecky teki virhearvion lähtiessään poimimaan keskitystä.

Kroatia hallitsia odotetulla tavalla pelivälinettä 62 prosenttia ottelusta ja syötti palloa omilleen peräti kaksi kertaa isäntäjoukkuetta enemmän. Vierasjoukkue pelasi omilleen 443 syöttöä, Suomi teki niin 204 kertaa.

Huuhkajat on pelannut Backen alaisuudessa kymmenen maaottelua. Kaksi niistä on päättynyt tasapeliin. Loput Suomi on hävinnyt.

Backen alaisuudessa Huuhkajat on tehnyt neljä maalia. Päästettyjä maaleja on kertynyt 21. Maaliero on karusti 17 osumaa pakkasella.

 

MM-karsinnat jatkuvat Suomen osalta marraskuussa. Ensi viikonloppuna pelit jatkuvat muun muuassa Valioliigassa ja La Ligassa.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Roman Eremenko antanut positiivisen dopingnäytteen?
VIDEO: Cristiano Ronaldo teki neljä maalia Portugalin paidassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa