VIDEO: Suomen mahdolliset kultajuhlat pois Kauppatorilta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Leijonien mahdollisia kultajuhlia ei pidetä Kauppatorilla.

Jääkiekon MM-kisoissa loppuotteluun selvinnyt Suomi tulee luonnollisesti saamaan kultajuhlat, mikäli sunnuntai-ilta päättyy Leijonien maailmanmestaruuteen. Kuitenkaan kultajuhlia ei päästä pitämään Kauppatorilla, vaan todennäköisemmin ne olisivat tiedossa Kaisaniemen puistossa.

– Jääkiekkoliitto on virallinen järjestäjä, joka hoitelee järjestelyt. Mutta Helsingissä tehtiin viranomaisten päätöksellä edellisten kultajuhlien jälkeen sellainen päätös, ettei Kauppatori ole enää se paikka virallisten kultajuhlien järjestämiseen, Helsingin kaupungin asiantuntija Päivi Munther kertoi Iltalehdelle.

Kun Kauppatorilla juhlittiin maailmanmestaruutta vuonna 2011, tuolloin kolme nuorta miestä kiipesi prepresidentinlinnan katolle ja sai myöhemmin tapauksesta sakkotuomion.

Lisäksi osa juhlijoista jäi puristuksiin ja pakkautui erittäin tiiviiseen alueeseen Kauppatorille. Tämän lisäksi myös Kauppatorin laidalla oleva meri aiheutti viranomaisille ylimääräisiä haasteita ja vaikeuksia.

Olympiastadion on tällä hetkellä remontissa ja myöskään Mäntymäen kentällä kultajuhlia ei voida nyt järjestää. Se tarkoittaakin, että mahdolliset kultajuhlat järjestetäänkin todennäköisesti Kaisaniemen puistossa.

Katso videolta Suomen semifinaalin parhaat palat:

 

Sunnuntai tarjoilee jääkiekon ystäville todellista herkkua, sillä ensin vuorossa on taistelu pronssisista mitaleista ja ilta päättyy Leijonien MM-finaaliin. Molemmat ottelut ovat nähtävillä ilmaiseksi MTV3-kanavalla.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa MM-kisojen aikana vaihtuvia tarjouksia, jotka ovat saatavilla päivittäin bonukset-osiossa. Tarjoukset päättyvät tänään finaaliottelun jälkeen.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
VIDEO: NHL-seura sopimukseen Martin Réwayn kanssa
VIDEO: Ruotsissa kiehuu – päävalmentaja haukuttiin pystyyn!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa