Suomi - Latvia 10.5.2014 | Suomelle rutiinivoitto

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/10/2014
Jaa tämä...

Suomi saa kisojen avausottelussaan vastaansa Latvian

Vihje lyhyesti

Suomi aloittaa tänään pelinsä MM-kisoissa ja avausottelussa vastaan luistelee Latvia. Suomi on ottelussa suuri ennakkosuosikki, mutta Latvia on aina yllätysvalmis joukkue. Latvialaiset ovat todistaneet moneen otteeseen, että parhaana päivänään he pystyvät haastamaan kenet tahansa.

Ottelun voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä ja tämän näkee myös kertoimista. Suomi on selvä ennakkosuosikki ja sen kertoimet on painettu todella alas. Latvia on aina iskukykyinen joukkue ja Suomelle on turha lähteä hakemaan tähän kohteeseen mitään murskavoittoa. Järkevin peli löytyykin Suomen maalimäärästä. Uskotaan, että Suomi heiluttaa tänään Latvian verkkoa ja laitetaan vetolapulle, että Suomi iskee yli 3.5 maalia.

Vihje: Suomi tekee yli 3.5 maalia, kerroin 1.77 Unibet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Leijonien pelaajavalinnat ovat herättäneet todella paljon keskustelua MM-kisojen alla. Suomella on silti jälleen kasassa joukkue, jolla taistellaan mitaleista. Suomen joukkue on aina hitsautunut yhteen kisojen aikana ja tästäkin joukkueesta saadaan varmasti paras mahdollinen potentiaali irti. Maalivahdista homma ei ainakaan jää kiinni, sillä Pekka Rinne pystyy maalinsuulla antamaan Leijonille joka pelissä mahdollisuudet voittoon. Suomen puolustus ei ole paperilla kisojen parhaimmistoa, mutta Suomi on tunnettu vahvasta viisikkopuolustuksestaan. Hyökkäyksestä löytyy tarpeeksi maalintekovoimaa, ja varsinkin Olli Jokiselta odotetaan esimerkkiä hyökkäyspäässä. Leijonilla on jälleen iskukykyinen joukkue. Avausottelu on aina haasteellinen, mutta Suomi todennäköisesti kaataa Latvian rutiinilla.

Olympialaiset todistivat, että Latvia pystyy parhaimmillaan haastamaan myös isompia kiekkomaita. Latvia lähtee hakemaan jatkoa olympialaisten loistaville otteille. Näistä kisoista joukkueesta puuttuu muutama nimimies, ja tänä vuonna Latvialla on entistäkin nimettömämpi joukkue kisoissa mukana. Maan jääkiekkoa tahrasi olympialaisten dopingkäryt, joten Latvialla on nyt näytönpaikka. Latvia tuskin tulee näissä kisoissa mitään suurta yllätystä tekemään, mutta varsinkin kisojen avausottelussa joukkueella on hyvät saumat kiusata Suomea tosissaan.

Suomi tulee todennäköisesti hoitamaan ottelun rutiinilla, mutta kertoimet on painettu niin alas, että Suomen voittoa on turha lähte kupongille hakemaan. Suomi tulee hallitsemaan tänään ottelua. Luotetaan, että Suomi onnistuu tänään maalinteossa yli 3.5 kertaa.

Vihje: Suomi tekee yli 3.5 maalia, kerroin 1.77 Unibet 

 

Veikkaussivut | Antti