Suomi - Latvia 28.8.2013 | Koripallon harjoitusottelut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Venyykö Suomi arvokkaaseen voittoon Latviasta?

Suomi – Latvia, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,50 | 2,50 

 

 

Koripallon Kansainvälisessä harjoitusottelussa yhteen iskevät Suomi sekä vieraaksi saapuva Latvia. Ottelu tullaan pelaamaan Hartwall Areenassa ja toivottavasti paikalla tuleekin olemaan erittäin paljon yleisöä. Suomen muutama avainpelaaja oli tapaamassa kotijoukkueen kannattajia Helsingin Intersport -liikkeessä ja samalla Susijengin avainpelaajat kertoivatkin, että Suomi on tällä hetkellä erinomaisessa vireessä ja toivoivatkin tosissaan tänään paljon katsojia ottelua seuraamaan.

Suomelle tämä ottelu on viimeinen ennen EM-turnausta, joten Suomen tulee nyt laittaa kentälle parasta mahdollista osaamista – niin kentälle kuin ehdottomasti myös katsomoon. Jokainen peli on tässä vaiheessa erittäin suuressa roolissa ja niin asia on myös tässä kohdassa. Latvia ei missään tapauksessa lukeudu Euroopan suurmaihin koripalloilunkaan osalta, joten etenkin kotonaan Suomen tulee pystyä Latvia kaatamaan.

Latvia tulee haastamaan Suomea erittäin nuorella joukkueella, joten Latvia on kieltämättä melko täynnä kysymysmerkkejä. Latvia on ehdottomasti hyvin roolitettu joukkue, mutta kokemus on aina merkittävässä roolissa. Latvian suurin vahvuus on ehdottomasti se, että pelaajarinki on tasainen. Latvian pelaajistosta ei löydy selkeitä heikkouksia tai vahvuuksia. Mielenkiintoinen ilta on varmasti tiedossa. Suomi lähtee joka tapauksessa otteluun ehdottomasti suosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas