Jalonen leimasi loput passit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/09/2012
Jaa tämä...

Tuomas Kiiskinen ja Jani Tuppurainen pelaavat Ranskaa vastaan.

 

Jääkiekon MM-kisat ovat sujuneet Suomelta tähän asti hyvin, sillä kasassa on kolmesta ottelusta kolme voittoa. Etukäteen ajateltuna seuraava peli on kisojen tähän asti helpoin ottelu, joka tuo päävalmentaja Jukka Jaloselle mahdollisuuden kokeilla erilaisia variaatioita.

Ranskaa vastaan Leijona-paidan ylleen pukevat Tuomas Kiiskinen ja Jani Tuppurainen. Miehet ottavat paikan Suomen nelosketjusta, jossa miehien keskushyökkääjänä pelaa Petri Kontiola. Näin ollen hulivuoron saavat Antti Pihlström ja Mika Pyörälä.

Suomen joukkueen maalilla pelaa odotetusti vuoron saava Petri Vehanen.

MM-kisat jatkuvat tänään neljällä ottelulla:

klo 16.15 Slovakia – Kazakstan
klo 17.15 Norja – Italia
klo 20.15 Kanada – Sveitsi*
klo 21.15 Ruotsi – Saksa

Otteluohjelma ja Sarjataulukot.

*Eilen Suomea vastaan tappiosta huolimatta edukseen esiintynyt Sveitsi kiusaa Areenalla iltaottelussa Kanadaa. Jos Kanadan puolivaloilla pelailu jatkuu, on Sveitsillä kaikki mahdollisuudet yllätykseen. Tason nostoa on Kanadalta odotettavissa.

MM-kisojen pistepörssin kärjessä ovat kuudella pisteellä Loui Eriksson ja Jevgeni Malkin. Maalivahtitilaston kärjessä on Suomen Kari Lehtonen.

Piste- ja maalivahtipörssi.

Eilisen ottelut:

Valko-Venäjä – Kazakstan 3-2 (0-1, 3-1, 0-0)
Latvia – Italia 5-0 (1-0, 2-0, 2-0)
Suomi – Sveitsi 5-2 (1-0, 2-2, 2-0)
Venäjä – Saksa 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!