Arvostettu jääkiekkolehti ylistää - "Suomi paras kiekkomaa"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 01/11/2016
Jaa tämä...

Suomi kerää kehuja

Arvostettu jääkiekkolehti The Hockey News on julkaissut toimittaja Ken Campbellin artikkelin, jossa todetaan rohkeasti, että Suomi on maailman paras kiekkomaa.

– Kun otetaan huomioon Suomen koko, voidaan helposti todeta, että se on maailman paras jääkiekkomaa. Suomi tekee asiat muita paremmin, kun ajatellaan pelaajien otteita arvokisoissa ja NHL:ssä, Campbell hehkuttaa.

– Ruotsin, USA:n, Kanadan ja Venäjän pitäisi paperilla helposti voittaa Suomi. Suomen ei pitäisi päästä edes lähellä näitä maita, mutta niin vain aina käy. Suomi on aivan kuin Esa Tikkanen. Se on aina kannoillasi ja aivan iholla, eikä päästä koskaan vastustajaa edelle. Vastustajat tietävät aina olleensa pelissä. Suomella ei ole turhaan leijonan kuva rintamuksessa, Campbell jatkaa.

Artikkelin mukaan kenellekään ei pitäisi tulla todellisena yllätyksenä, että Suomi onnistui voittamaan nuorten MM-kultaa. Suomi on nuorten mitalitilastossa kolmantena heti Kanadan ja Venäjän/Neuvostoliiton jälkeen. Tämä on maan kokoon nähden käsittämättömän kova suoritus.

– Ehkä menestyksen syynä on se, että he ovat hyviä kaikessa. Väkilukuun nähden heillä on eniten kesäolympiamitaleja toiseksi eniten talvimitaleja, artikkelissa muistutetaan.

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa