suomi norja veikkaussivut olympialaiset pyeongchang 2018

Perjantai 16.2. ja iltapäiväpeli Suomi - Norja. Montako maalia Leijonat tekee? Lyö vetoa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Suomen vahva esitys tarvittavissa paikoissa toi Suomelle hienosti voiton Saksasta lukemin 5-2. Pää saatiin näinollen auki vahvasti ja ilahduttavaa oli eri pelaajien onnistumiset. Maaleja väsäsivät Lasse Kukkonen, Eeli Tolvanen, Sami Lepistö, Mika Pyörälä ja Joonas Kemppainen. Toivottavasti sinulla oli oikeat nimet maalintekijävedossa?

Eeli Tolvanen purskautti ketsuppipurkkia ottelussa oikein kunnolla, mitkä maaliton kausi katkesi ja pisteitä kertyi peräti 1+3. Muita useamman pisteen pelaajia oli Sami Lepistö ja Joonas Kemppainen, joilla siis tienasi ainakin vähintään 2 pistettä ottelussa vedoilla. Ja toki tietty maalivedoilla. Mikko Koskinen ei ollut ehkä parhaimmillaan, mutta napsi kuitenkin ne tarvittavat vedot hanskaansa ja oli mies paikallaan. Koskinen pelannee kaikki ottelut jos ei mitään ihmeitä tapahdu.

Lasse Kukkosella oli ainakin toinen silmä kiinni kun maalin tälläsi:

Seuraavassa pelissä vastaan asettuu Norja, joka pelasi Suomen jälkeen Ruotsia vastaan torstaina, häviten tuon taistelun lukemin 0-4. Lyhyempi lepoaika ei välttämättä ole iso juttu, mutta perinteisesti Suomea kiusannut Norja pitää ottaa tosissaan. Ei Norja ole viime vuosina Suomea voittanut, mutta on se jatkoajalle pelejä saanut. Ja joukkueessa on useampi tuttu pelaaja alkaen Olimbin veljeksistä ja tietty ex-tapparapelaajat Martin Röymark ja Alexander Bonsaksen ovat monelle Liigan seuraajalle todella tuttuja. Kova ykköskenttä Norjalla on, sen kanssa tulee olla varuillaan.

Suomen voittoa tässä voi vedonlyönnin osalta lähteä pelaamaan mutta tasoituksen kanssa ei välttämättä kannata ahnehtia. Unibetin 1.33 – 6.25 – 7.50 kertovat ottelun ennakkoasetelmista kaiken oleellisen.

Suomen kentälliset Suomi – Norja otteluun

Ensimmäisessä ottelussa Marko Anttila ja Oskar Osala huilasivat, saapa nähdä mihin kenttään Lauri Marjamäki herrat asettaa tähän peliin. Kaikki kentät saivat onnistumisia, ehkä se näkymättömin kenttä kuitenkin Saksaa vastaan oli Savinainen – Koskiranta – Enlund. Nyt on vielä aikaa kokeilla. Näillä kentällisillä Suomi lähti Saksaa vastaan.

Julius Junttila – Joonas Kemppainen – Teemu Hartikainen

Sami Lepistö – Tommi Kivistö

 

Eeli Tolvanen – Petri Kontiola – Jukka Peltola

Miika Koivisto – Juuso Hietanen

 

Mika Pyörälä – Jani Lajunen – Sakari Manninen

Atte Ohtamaa – Miro Heiskanen

 

Veli-Matti Savinainen – Jarno Koskiranta – Jonas Enlund

Lasse Kukkonen – Mikko Lehtonen

 

Ylimääräiset hyökkääjät: Marko Anttila ja Oskar Osala

 

Ei välttämättä niin maalirikas ottelu kuin Saksaa vastaan, jos homma ei ihan totaallisesti ratkea. Parin maalin voittoa Suomelle voisi hahmotella kupongille, jos keskittyminen on samaa luokkaa kuin Saksaa vastaan, ei Suomella pitäisi olla taas mitään hätää. Millä tuloksella siellä kisakatsomossa lähdetään betsaamaan?

Näin pelattiin viime vuoden MM-kisoissa:

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?