Suomi U20 - Norja U20 27.12.2013 | Nuorten MM-jääkiekko

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Pikkuleijonat avaavat kisaurakkansa surkeaa Norjaa vastaan.

Suomi – Norja (+4,5 maalia), merkki 1, kerroin 1,78 Unibet
Suomi – Norja (+5,5 maalia), merkki 1, kerroin 2,40 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,01 | 18,00 | 35,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailuiden toisen pelipäivän ottelutarjontaa, Suomi avaa oman urakkansa ottelulla Norjaa vastaan. Suomelle tämä ottelu on turnauksen ensimmäinen, kun taas Norja pelasi ensimmäisen ottelunsa eilen. Norja hävisi eilen Venäjälle vaatimattomasti yhdellätoista maalilla eikä tänään kyyti tule olemaan yhtään sen vähäisempää. Norja on täysin väärässä turnauksessa, sillä Norja on yksinkertaisesti turnauksen surkein joukkue. Norja ei tule voittamaan tässä turnauksessa otteluakaan, sillä Punasinisten materiaalilla ei edes kuuluisi pelata huippujoukkueita vastaan. Suomelle tämä ottelu tulee olemaan hyvää harjoitusta tulevaa varten, mutta myös tähän otteluun Pikkuleijonien tulee joka tapauksessa lähteä oikealla asenteella.

Suomi pelasi valtavasti harjoitusotteluita ennen tämän turnauksen käynnistymistä, joten valmistautuminen Karri Kiven ryhmällä on varmasti enemmän kuin kunnossa! Suomi pelasi harjoitusotteluissa erittäin hyvin, vaikka voittoja ei montaakaan kappaletta tullut. Suomihan joka tapauksessa voitti harjoitusottelussa turnauksen suurimman mestarisuosikin, Ruotsin jatkojen päätteeksi 2-3 maalein. Se kertoo Suomen potentiaalista, vaikka Suomi ei periaatteessa kuulukaan mitalisuosikeihin. Suomi on turnauksen viidenneksi laadukkain joukkue, mutta ehdottomasti Pikkuleijonat lähtevät metsästämään mitaleita. Suomi ehti harjoitusotteluiden aikana haastamaan hyvin oikeastaan kaikki turnauksen huippujoukkueet kuten Ruotsin, Kanadan sekä Yhdysvallat, joten kaiken kaikkiaan Pikkuleijonien kohdalla odotukset ovat korkealla. Suomen maalivahtiosastohan on huippuluokkaa, sillä Juuse Saros sekä Ville Husso ovat Liigassa pelanneet erinomaisesti. Hyökkäyksessä Suomi tulee tarvitsemaan kuitenkin läpilyöntejä, sillä Aleksander Barkov ei ole Pikkuleijonien käytettävissä. Paljon odotuksia kohdistuukin Teuvo Teräväiseen sekä Artturi Lehkoseen.

Norjan ensimmäinen ottelu Venäjää vastaan kertoi kaiken olennaisen siitä, että kumpi tässä ottelussa tulee tapahtumia jäällä hallitsemaan täysin ylivoimaisesti. Norjalla ei tule olemaan kaiken järjen mukaan suurella todennäköisyydellä tässä turnauksessa minkäänlaista mahdollisuutta taistella sitä vastaan, että sijoitus voisi olla jokin muu kuin viimeinen. Norja pelaa täysin väärässä porukassa eikä sitä tarvitse lähteä kaunistelemaan yhtää sen enempää. Faktat otetaan faktoina ja se tarkoittaakin sitä, että Suomen tulee ratkaista tämä ottelu ensimmäisen kaksikymppisen aikana. Norjallahan ei ole mitään hävittävää, joten siinä mielessä Suomella on ottelussa kaikki paineet. Toisaalta voiko sellaisia edes olla tälläisessä ottelussa, jossa vastassa on turnauksen suurin heittopussi? Oli asia miten tahansa, Suomi tullaan vetokupongille poimimaan suurellakin tasoituksella. Suomi ei välttämättä tule latomaan samanlaisia lukemia kuin Venäjä teki eilen, mutta noin seitsemällä tai kahdeksalla maalilla Pikkuleijonat tulevat suurella todennäköisyydellä voittamaan.

Veikkaussivut | Tuomas