Suomi - Ruotsi 18.5.2013 | Jääkiekon MM-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Unelmapeli naapurien välillä.

Suomi – Ruotsi, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,30 | 4,20 | 1,95 

Jääkiekon MM-turnauksen ratkaisut lähenevät, Suomi sekä Ruotsi kohtaavat päivän ensimmäisessä välierässä. En varmasti ole ihan väärässä, jos sanon heti tähän alkuun, että tätä ottelua ja tätä iltaa on odotettu. Tiedossa on huikea kohtaaminen ja kaiken järjen mukaan lähtökohdat otteluun ovat erittäin tasaiset! Kotietuhan ottelussa on Ruotsilla, mutta onko siitä enemmän hyötyä vai haittaa? Lisäksi ilman muuta paikalla on reilusti Suomen kannattajia.

Molemmat joukkueet ovat siinä tilanteessa, että paineet ovat hurjaa tasoa – kumpikaan joukkue ei yksinkertaisesti kestä hävitä juuri tätä ottelua! Molemmat pääsivät neljän parhaan joukkoon ja mitalipeleihin, se on joka tapauksessa saavutettu, kävi tässä ottelussa sitten lopulta aivan miten tahansa. Suomihan selvitti puolivälieristä itsensä jatkoon Slovakiaa vastaan, Ruotsi puolestaan yllätti hienon taistelun jälkeen Kanadan.

Molemmissa päissä on erinomaiset maalivahdit, sillä maalivahtipeliin homma ei tule missään tapauksessa ratkeamaan. Antti Raanta on ollut Suomen maalilla hyvä ja aivan samaa voidaan sanoa Jhonas Ehnrothista. Kyseiset maalivahdit pelasivat joukkueilleen myös paikat välieriin toissapäiväisistä puolivälieristä.

Rangaistuksia ei ole varaa kummallakaan ottaa, sillä muuten kyseinen joukkue ei tule finaalipaikkaa juhlimaan. Jokainen tietää kyllä sen, että mihin Suomen ykköskenttä pystyy. Heti perään laitetaan se, että Henrik sekä Daniel Sedin saapuivat vahvistamaan Ruotsia. Ei liene tarpeen selittää oikeastaan yhtään lisää siitä, että minkätason pelaajista on kysymys.

Veikkaussivut | Tuomas