Suomen pelit jatkuvat Slovakiaa vastaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/06/2012
Jaa tämä...

Suomi ottaa seuraavaksi mittaa Slovakiasta.

 

Suomen maajoukkueen urakka Jääkiekon MM-kisoissa jatkuu, kun tänään klo 16.15 alkavassa ottelussa vastaan luistelee Slovakia.

Slovakia aloitti turnauksen niukalla tappiolla Kanadalle maalein 2-3. Maa pelasi edukseen vaikka olikin ajoittain aikamoisessa ”purjeessa”. Kanadan ensimmäinen maali oli paitsio joka jäi varmasti slovakialaisfaneja harmittamaan. Tähän otteluun Slovakit todennäköisesti saavat vahvistusta kun San Jose Sharksin Michael Handzus hyppää kaukaloon. Muita NHL-staroja joukkueessa ovat maailman parhaimpiin puolustajiin lukeutuva järkäle Zdeno Chara (Boston Bruins), Andrej Sekera (Buffalo Sabres), Tomas Kopecky (Florida Panthers) ja Tomas Tatar (Detroit Red Wings). Myös muutama vanha sotaratsu on vielä mukana, kuten Miroslav Satan.

Slovakia jääkiekkon on vahvassa nuorennusleikkauksessa kun kultainen sukupolvi lopetteli maajoukkueuriaan viime MM-kotikisoihin. Myös yksi on poissa, kun maajoukkueen kapteeni Pavol Demitra menehtyi Lokomotiv Jaroslavlin lento-onnettomuudessa. Tämä oli isku koko Slovakian kansalle.

Suomi lähtee Slovakian kaatoon kaksijakoisista tunnelmista. Ensimmäisessä ottelussa ei pelillisesti paljon parantamiseen varaa jäänyt, mutta viimeistelyyn on tultava tulosta. Slovakialla ei samanlaista tähtimaalivahtia ole, mutta vastassa on kova ja isokokoinen puolustus. Toivottavasti samanlainen tahti ja tempo jatkuu kaukalossa.

Ottelut tänään:

klo 12.15 Ranska – Kazakstan*
klo 13.15 Tanska – Italia
klo 16.15 Suomi – Slovakia
klo 17.15 Venäjä – Norja
klo 20.15 Sveitsi – V-Venäjä
klo 21.15 Saksa – Latvia

*Ottelussa on tulossa mitä todennäköisesti jääkiekkofanien mielenilmaus korkeita lipunhintoja kohtaa.

Eilen pelattiin neljä ottelua:

Sveitsi – Kazakstan 5-1
Latvia – Venäjä 2-5
Kanada – USA 4-5ja.
Ruotsi – Tshekki 4-1

Otteluohjelman näet täältä.

Pistepörssin kärjessä kahden päivän jälkeen on Yhdysvaltojen Max Pacioretty. Pistepörssin ja maalivahtien tilastot näet täältä.

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!