u20 nuorten jääkiekon mm-kisat veikkaussivut suomi tanska

Suomi - Tanska 28.12.2017 kello 19:00, montako maalia ykköskenttä latoo?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Suomea kuritettiin ensimmäisessä ottelussa niin Kanadan kuin tuomareiden osalta, mutta nyt on uusi peli ja uudet kujeet. Suomen kertoimet ovat jopa hävettävän pienet, eihän Tanskaa vastaan tulos voi olla mikään muu kuin voitto? Ehkä se isoin kysymys onkin millä lukemilla voitto tulee…

Ja sitten ne kuuluisat takit kiinni ja kunnolla. Muistellaan viime vuotta ja kuinka Leijonalauma otti turpaan Jukka Rautakorven johdolla 3-2. Tähän ei ole tänä vuonna varaa, tosin ei siihen ollut viime vuonnakaan. Nyt pelin on vaan rullattava ja voitto otettava rutiinilla, tulevat Slovakia ja USA –pelit ratkaisevat sitten miten Suomi jatkossa pelaa. Etukäteen ajatelleen Tanska on kyllä heikompi vastustaja, mutta jos jostain syystä Suomi tähän matsiin lähtee takinliepeet lepattaen, noutaja tulee ja pian.

Suomi ei oikein Kanadaa vastaan saanut vielä omaa peliään kulkemaan ja varsinkin ylivoimat olivat surkeasta seuraavia. Ehkä tässä ottelussa päästään edelleen treenaamaan sitä ylivoimaa ja nyt olisi itseluottamuksen takia tärkeää että se maalinteko onnistuisi mahdollisimman monelta. Tähän matsiin voikin laittaa maalintekijävetoja useammallekin pelaajalle.

Suomen joukkue Tanskaa vastaan

Matsi tulee tänään todella loistavaan aikaan, alkaen kello 19:00. Matsin näyttää suorana YLE, joten jokainen pääsee halutessaan katsomaan ottelua joko TV:stä tai vaikkapa Areena-sovelluksen kautta. Samalla sitten vaikka livevetoja sisään, heti kun näet millä luistimella ja asenteella Leijonat peliin lähtee.
Toivotaan että peli on Leijonille helppo ja että se mopo lähtee nyt käyntiin oikein kunnolla. Tuleeko näihin Kanada-pelin ketjuihin muutoksia, se jää nähtäväksi. Ukko-Pekka Luukkonen pelannee tässäkin matsissa maalilla.

Kristian Vesalainen-Janne Kuokkanen-Eeli Tolvanen, Miro Heiskanen-Juuso Välimäki
Aleksi Heponiemi- Joni Ikonen-Otto Koivula, Olli Juolevi-Henri Jokiharju
Jere Innala-Aapeli Räsänen-Rasmus Kupari, Urho Vaakanainen- Kasper Kotkansalo
Juha Jääskä-Joona Koppanen-Markus Nurmi

13. hyökkääjä Eetu Tuulola ja 7. puolustaja Eemeli Räsänen

Näin hienosti pelattiin viime kisoissa, eihän historia toista itseään, eihän?

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?