SUOMI-TURKKI

Kertoimet Turkille, mutta eiköhän Huuhkajat lepata tästä voiton?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/08/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

MM-karsintojen toiseksi viimeisen pelipäivän tulokset tiesivät sitä, että Suomi – Turkki ottelusta tulee kisapaikan ja karsintapaikan suhteen panokseton. Suomella on kuitenkin huima kolmen pelin tappioton putki menossa, jote päätetäänkö nämä karsinnat tyylillä vielä tasapeliin vai voittoon?

Turkki tunaroi omat mahdollisuutensa edellisessä ottelussa jossa se otti varsin rumasti pataan Islannilta kotiareenallaan. 0-3 lukemiin päättynyt peli tiesi sitä, että Kroatia ja Ukraina todennäköisesti ratkaisevat lohkon kakkospaikan, sillä Islannilla on kotonaan vastassa Kosovo. Kroatian tai Ukrainan välinen tasapeli ei välttämättä riitä kummankaan karsintapaikkaan, sillä Kroatia on tällä hetkellä lohkokakkosten sijalla 8. kun yksi kakkonen eli se 9. joukkue tippuu myös karsinnoista.

Kroatiapelin huippuhetket voit katsoa tästä:

 

Suomi venyi huimaan tasapeliin viime hetken maalilla Kroatiaa vastaan. Turkki taitaa tulla jyrän lailla Suomea vastaan vapautunein mielin, nyt ei tarvitse enää jännittää. Suomi pelaa kotona taas hyvin ja toivottavasti paikan päällä on runsas joukko kannustamassa Huuhkajia tässä komeassa tappiottomassa putkessa. Kolme ottelua on nyt menty ilman tappioita ja kuudessa viimeisessä pelissä vain kerran on vastustaja ollut tuloksellisesti parempi.

Huuhkajat – Turkki, karsintojen päätös

Joukkueiden kokoonpanot edellisissä otteluissa olivat nämä, taitaa molemmille tulla melko paljon muutoksia ja kokeiluja. Voitto on varmasti molemmilla mielissä, mutta varmasti annetaan myös tilaa kokeilulle. Voi olla että muutama turkkilainen on edellisen romahduspelin jälkeen ainakin henkisesti loukkaantunut, lopulliset kokoonpanot selviävät vasta aivan ottelun alla.

Turkin kokoonpano Islantia vastaan oli avauksessa:

Babacan – Erkin, Soyuncu, Topal, Ayhan – Belozoglu, Sahin – Turan, Ozyakup, Tosun – Yilmaz

Suomi lähti Kroatiaa vastaan tällä kokoonpanolla:

Hradecky – Moisander, Arajuuri, Ojala, Granlund – Schüller, Sparv – Hetemaj, Skrabb, Hämäläinen – Pohjanpalo

Maalintekijä Pyry Soirin terveiset islantilaisille faneille. Mieshän on maassa kansallissankari.

Matsi näytetään ylen kanavilla, joten seuraaminen onnistuu myös kotisohvalta, jos värjöttelemään lähteminen ei kiinnosta. Futiskin on parasta paikanpäällä, joten jos mahdollisuus on, käy kannustamassa Huuhkajat voittoon! Vedonlyöntikohteita tästä pelistä on taas runsaasti ja matsi on luonnollisesti tarjolla myös livevedoissa.

 

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?