VIDEO: Suomen ottelut World Cupissa näkyvät ilmaiskanavalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Leijonien ottelut World Cupissa nähtävillä myös ilmaiskanavalla.

Jääkiekon World Cupissa mukana olevan Suomen ottelut ovat katsottavissa ilmaiskanavalta, sillä Nelonen Media ja Viasat ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo Leijonien World Cupin ottelut maksutta jokaiseen kotiin.

Viasatin urheilukanavat ja Viaplay-palvelu näyttävät jokaisen World Cupin ottelun harjoituspeleistä finaaleihin suorina lähetyksinä HD-kuvalla. Puolestaan Nelonen näyttää kaikki Suomen kamppailut alkulohkossa kuten myös kolme turnaukseen valmistavaa harjoitustaistoa. Kakki edellämainitut taistot ovat suoria lähetyksiä.

Nelonen näyttää myös molemmat välierät ja finaalit, mutta ne ovat katsottavissa jälkilähetyksinä seuraavan päivän puolella. Vielä ei ilmeisesti tiedetä, että näyttääkö Nelonen ilmaiseksi suorana myös välierät ja finaalit, mikäli Suomi on yhä mukana turnauksessa.

– Meillä on edessä mahtava lätkäsyksy, kun samoihin aikoihin Suomen kiinnostavimman ja seuratuimman urheilusarjan, jääkiekon SM-liigan, kanssa kanavillamme päästään nyt jännittämään myös Leijonien otteita, Nelonen Medialta todettiin.

– Kiinnostus turnauksen ja ennen kaikkea Suomen otteluiden ympärillä on aivan poikkeuksellista. Kun alla on loistavia onnistumisia alkuvuoden MM-kisoista, Leijonat on syksyllä suurempi ilmiö kuin ehkä koskaan aikaisemmin.

Suomen alkulohko World Cupissa:

18.9. Suomi–Pohjois-Amerikka (Nelonen & Viasat & Viaplay).

20.9. Suomi–Ruotsi (Nelonen & Viasat & Viaplay).

22.9. Suomi–Venäjä (Nelonen & Viasat & Viaplay).

Muistele alkukauden Leijonien hurjaa menestystä:

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: SaiPa vahvistuu Curtis Hamiltonilla
VIDEO: The Hockey News rankkasi parhaat lupaukset – suomalaisilla loistoedustus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa