Super Bowl tiedossa ensi yönä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/03/2013
Jaa tämä...

NFL:ssä edessä kauden huipennus, Super Bowl!

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ystävät sekä muut urheilufanit, ensi yöksi on syytä varata jääkaapit täyteen eväitä, sillä tiedossa on Super Bowl! Vastakkain Super Bowlissa tällä kertaa ovat San Francisco 49ers sekä Baltimore Ravens. Ensimmäisenä mainitun joukkueen pelaamista finaalissa ei voida pitää oikeastaan minkäänlaisena yllätyksenä, mutta Baltimore Ravens on ehdottomasti ollut suuri yllättäjä. Baltimore on ehtinyt tiputtamaan useita huippujoukkueita matkalla Super Bowliin, mutta vielä yksi este olisi tiedossa.

Lähtökohtaisesti tiedossa on huippumielenkiintoinen ottelu. Jo se, että joukkueiden valmentajat ovat veljeksiä, luo jännittävät lähtökohdat. Tämähän onkin ensimmäinen kerta lajin historiassa. Muuten lisäksi jopa kolmelle pelaajalle saatetaan jättää hyvästit, sillä varsinkin Baltimoren Ray Lewis pelaa viimeisen ottelunsa. Lewis on Baltimoren historian paras pelaaja, joten merkittävästä pelaajasta on kysymys. Myös Baltimoren Ed Reed saattaa lopettaa uransa yhdessä San Franciscon Randy Mossin kanssa. 

San Francisco on ehdottomasti joukkueista laadukkaampi, mutta Baltimore on onnistunut yllättämään jo muutaman huippujoukkueen. Baltimore tarvitsee joukkueen pelinrakentajalta, Joe Flaccolta erinomaista peliä. Flacco on kuitenkin esittänyt pudotuspeleissä loistavaa peliä, joten samanlaista pelatessaan Baltimore pystyy ehdottomasti voitosta taistelemaan.

Nelonen Pro esittää ottelun kahdella eri kanavalla. Lähetykset alkavat niin Nelonen Pro 1 -kanavalla kuin myös Nelonen Pro 2 -kanavalla Suomen aikaa klo 1.00. Ensimmäiseksi mainitulla kanavalla selostus tarjoillaan suomalaisella kielellä. Toisella kanavalla puolestaan voi seurata ottelua englanninkielisen selostuksen avulla.

 

Veikkaussivut | Tuomas