VIDEO: Sarjakuvasankarit ottavat jalkapallokentän haltuunsa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jalkapallon tammikuun siirtoikkuna on auki vielä tovin. Monet Euroopan suurseurat hakevat kuumeisesti kokoonpanossa kivenkovia lisäyksiä, jotka voitaisiin heittää avauskokoonpanoon ratkaisemaan otteluita.

Jokaisen seuran toivelistalla on tietenkin seuraavan ”Messin” tai ”Ronaldon” kaappaaminen riveihinsä. Näitä toisinaan yliluonnollisilta vaikuttavilla kyvyillä varustettuja pelaajia ei kuitenkaan kasva ihan joka oksalla. Mutta mitä jos maailmassa olisi vieläkin järisyttävimmillä kyvyillä varustettuja jalkapalloilijoita kuin Messi ja Ronaldo?

Stunttiryhmä Ronnie Street Stunts on luonut näyttävän vision siitä, että miltä näyttäisi jos viihdeteollisuuden luomat supersankarit kuten Iron Man, Spider-Man, ja Super Mario ottaisivat osaa oikeaan jalkapallo-otteluun. Edellä mainittujen ja monen muun sankarin rinnalla jopa Messi ja Ronaldo vaikuttavat harrastelijoilta. Vai mitä sanotte, pärjäisikö jommankumman laukaus Teräsmiehen vedolle? Myös Jedi-ritarin otteet maalinsuulla ovat sitä luokkaa, että jopa Manuel Neuerilla on petrattavaa hänen rinnallaan.

Ohessa siis viime aikojen näyttävin ja erikoisin jalkapallovideo ”Super Hero Soccer”, jossa on sellaisia pelimiehiä että oksat pois! Toivottavasti Manchester Unitedin manageri Louis Van Gaal ei tule koskaan näkemään kyseistä videota. Hollantilainen punapää on yrittänyt ostaa viimeisen vuoden aikana planeetan jokaisen jalkapalloilijan ja hän tuskin tekisi poikkeusta näiden supersankareiden kohdalla…

Lue myös:

VIDEO: Maalivahdilta eeppinen imurointi Saudi Arabiassa

VIDEO: Barcelonan keskikenttäpelaaja tuomittu vuodeksi vankeuteen!

 

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa