Superlupaukselle ensimmäinen NHL-sopimus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/03/2015
Jaa tämä...

Jääkiekkoliiga NHL:n kesän ykkösvaraus Connor McDavid on solminut Edmonton Oilersin kanssa kolmen vuoden tulokassopimuksen.

Connor McDavid on tehnyt tulokassopimuksen NHL-seura Edmonton Oilersin kanssa. Nuori tulevaisuuden supertähti tulee tienaamaan melko mukavan tilin, sillä kanadalainen tienaa uuden sopimuksensa myötä 925 000 dollaria kaudessa, mitä enemmän tulokas ei saa NHL:n sopimussääntöjen mukaan palkkatuloillaan ansaita.

McDavidin sopimus sisältää Sportsnetin NHL-toimittajan Chris Johnstonin mukaan kuitenkin bonuksia, joita hän voi tienata yhteensä lähes kolme miljoonaa dollaria.

Keskiviikkona ensimmäistä kertaa Oilersin jääharjoituksiin osallistunut 18-vuotias hyökkääjä on sukupolvensa suurin kiekkolupaus, jonka odotetaan ottavan paikkansa Edmontonin hyökkäyksessä heti ensi kaudella.

Torontossa kiekko-oppinsa saanut hyökkääjä on viettänyt kolme viime kautta OHL-liigassa Erie Ottersin riveissä ja kerännyt 97+188=285 tehopistettä 166 ottelussa.

McDavid odotetusti varaustilaisuuden ykkösnimi

McDavid oli kaikkien odotusten mukaisesti NHL:n vuotuisen varaustilaisuuden ykkösnimi. Edmonton Oilersin tuore manageri Peter Chiarelli kutsui kanadalaiskeskushyökkääjän lavalle Sunrisessa, Floridassa.

– Tämä ei ollut vaikea päätös. Connor on erityinen pelaaja ja ihminen, Chiarelli hehkutti.

– Suurimman vaikutuksen minuun tekivät hänen pudotuspelinsä OHL:ssä tänä keväänä. Hän ei aloittanut kovin hyvin, mutta hän nosti tasoaan, koska himoitsi voittoa niin paljon.

Seuraavaksi vuorossa oli Buffalo Sabres, joka varasi aivan yhtä odotetusti amerikkalaiskeskushyökkääjän Jack Eichelin. Hänet nähtiin myös Tshekin MM-turnauksessa. Phoenix Coyotesin odotettiin kauppaavan kolmosvuoron, mutta seura täydensi kärkikolmikon McDavidin joukkuetoverilla Dylan Stromella.

Mikäli sinulla on jo oma suosikkisi ensi kauden mestariksi, siirry Unibetille laittamaan omat vetosi sisään.

Lähde: Yle

Lue myös:
Muistutus NHL-seuroille, jotkut treidit pitäisi jättää tekemättä!
JYPin tehokas pakki siirtyy Sveitsiin!

unibet