VIDEO: Upeita tarinoita ja suuria tunteita - Oodi jalkapallolle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapallo on edelleen kuningaslaji. Ihan syystä.

Jalkapalloa on kutsuttu jo pitkään kuningaslajiksi ja vastikään päättyneet MM-kisat näyttivät, miksi tuo lempinimi pitää edelleen kutinsa. Mikään muu laji ei tuo koko maailmaa yhtä tehokkaasti saman pöydän ääreen.

Sadat miljoonat ihmiset seurasivat MM-kisahuumaa maailman jokaisessa kolkassa – oli oma maa sitten mukana lopputurnauksessa tai ei. Ja jokaisen katsojan sydän pauhasi koko kisojen ajan samassa tahdissa. Jalkapallon tahdissa.

Koimme suuria ilon ja surun tunteita ja todistimme unohtumattomia tarinoita – yhdessä. Yhteisöllisyys onkin juuri se asia, mikä tekee jalkapallosta niin uskomattoman hienoa.

[ Hei! Haluatko testata vedonlyöntiä riskittömästi? No, Expektillä se onnistuu! Voit lyödä peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Nyt kun MM-kisat tulivat päätökseen, ovat monet penkkiurheilijat varmasti ihmeissään. Mitä nyt tapahtuu? Pitääkö minun odottaa neljä vuotta päästäkseni todistamaan taas vastaavanlaista draamaa?

Nämä videot toimivat kuitenkin todisteena siitä, etteivät nämä huikeat tarinat ja suuret tunteet sisälly pelkästään MM-kisahuumaan. Ei, ne kuuluvat jalkapallolle.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut