Suru-uutinen: Jules Bianchi on kuollut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

F1-kuljettaja Jules Bianchi on menehtynyt eilen perjantaina kotikaupunkinsa Nizzan yliopistollisessa sairaalassa. Asiasta kertoi miehen perhe sosiaalisessa mediassa varhain lauantai-aamuna. Myös miehen tallitoveri Max Chilton julkaisi surunvalittelunsa Twitterissä varhain lauantaina.

Jules Bianchi loukkaantui kohtalokkaasti viime vuoden lokakuussa Japanin Suzukan F1-kilpailussa. Kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja ajautui ulosradalta päin hiekka-alueella ollut traktoria. Bianchi vietti hurjan näköisen tilanteen jälkeen kokonaiset yhdeksän kuukautta koomassa ennen pois nukkumistaan.

Jules Bianchia jää kaipaamaan tuhannet fanit, kanssa kilpailijat, kilpatoverit ja ennen kaikkea miehen perhe. Bianchin vanhemmat Philippe ja Christine, veli Tom ja sisko Melanie julkaisivatkin koskettavan tiedotteen Julesin muistoa kunnioittaen:

Jules taisteli loppuun asti, kuten hän aina teki, mutta tänään taistelu tuli päätökseensä. Suru on sanoinkuvaamattoman valtava. Lisäksi haluamme kiittää Julesin kollegoita, ystäviä, faneja ja kaikkia, jotka ovat osoittaneet tukensa näinä menneinä kuukausina. Olemme saaneet siitä voimaa ja se on auttanut meitä jaksamaan vaikeina aikoina. Ranskasta englanniksi käännetyn tiedotteen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Jules Bianchi oli menehtyessään 25-vuotias, ja hän edusti loukkaantumishetkellään brittiläis-venäläistä F1-tallia Marussia F1 Teamia. Bianchi oli lupaava kuljettaja jota oltiin huhuissa ennen onnettomuutta viemässä muun muassa Ferrarille.

Lue myös:

Olli Määttä haluaa unohtaa vastoinkäymiset!

Räikkösen tarina Ferrarilla ohi?

betway