Sveitsi - Ranska 20.6.2014 | Molemmat aloittivat voitolla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Sveitsi lähtee haastamaan Ranskaa.

Vihje lyhyesti

Sveitsi ja Ranska kohtaavat erittäin mielenkiintoisessa E-lohkon kamppailussa. Molemmat joukkueet aloittivat kisat voitolla. Sveitsi kaatoi Ecuadorin ja Ranska Honduraksen, joten kummallakin on asiat hyvin tässä vaiheesssa turnausta. Varsinkin Sveitsi voisi olla tänään erittäin tyytyväinen tasapeliin, sillä Ranska lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina.

Sveitsi on maa josta löytyy paljon potentiaalia, mutta ei se silti yllä tällä hetkellä huippumaiden tasolle. Ranska on edelleen selvästi Sveitsiä edellä ja ennen ottelua Ranskaa ehkä jopa hieman aliarvioidaan. Ranskan pelaajamateriaali on vakuuttavampaa ja joukkue sai tärkeitä onnistumisia avausottelussa Hondurasia vastaan. Benzema iski pallon kahdesti verkkoon ja häneltä on lupa odottaa maaleja myös tänään. Vetolapulle rustaillaan Ranskan voitto yllättävän hyvällä kertoimella.

[ Kerroin sille, että ottelussa nähdään alle 2,5 maalia on 1.80.  Pelaa sitä Veikkaushuoneella tästä! Uusille asiakkaille 10€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! ]

Vihje: Ranska, kerroin 1.85 Unibet

 

 

Perustelut vihjeelle

Sveitsi tekee perusasiat erittäin hyvin ja se ei yritä esittää mitään muuta. Joukkue ei tarjoa jalkapallon riemujuhlaa, mutta se pystyy napsimaan vakuuttavasti voittoja tasoisistaan maista ja kiusaamaan myös isompiaan. Karsinnoissa Sveitsi ei hävinnyt peliäkään, mutta tämän ei saa antaa hämätä, sillä myöskään lohko ei ollut kovin mahdollinen. Joukkueen hyökkäystä arvioitiin ennalta heikoksi, mutta viime ottelussa Mehmedi ja Seferovic onnistuivat maalinteossa Ecuadoria vastaan. Keskikenttä on joukkueen vakuuttavin osa-alue ja myös puolustuslinja toimi hyvin ensimmäisessä pelissä. Ranska tarjoaa kuitenkin kovemman haasteen kuin Ecuador. Sveitsihän ratkaisi Ecuador-pelin vasta viime minuutilla, joten helpolla ei sekään voitto irronnut.

Ranska aloitti kisat vakuuttavasti. Ennen kisoja puhuttiin Franck Riberyn poisjäännistä, mutta joukkue on paljon muutakin kuin Ribery. Karim Benzema saa vastuuta hyökkäyspäässä ja mies pommitti ensimmäiseen peliin jo kaksi maalia. Ranska on pikkuhiljaa tippunut pois Euroopan kirkkaimmasta kärjestä, mutta joukkuetta aliarvioidaan silti pahasti. Ranskalla on realistiset saumat edetä näissä kisoissa pitkälle. Ranska ei päästänyt avausottelussaan maaliakaan ja helpolla Sveitsikään ei tule tänään verkkoa heiluttamaan.

[ Kerroin sille, että Karim Benzema tekee ottelussa maalin on 2.25. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

Ranska on ottelussa ennakkosuosikki ja sille tarjotaan mainiota kerrointa. Joukkue pelasi vahvan avausottelun. Ottelu oli hyvä vaikka vastassa olikin Honduras. Tässä turnauksessa ei ole huonoja joukkueita ja 3-0-voitto kertoo, että joukkueessa tehdään jotain oikein. Ranska on hyvä poiminta tämän illan kamppailuista.

Vihje: Ranska, kerroin 1.85 Unibet

 

Veikkaussivut | Antti