Sveitsiläistykistä Harri Pesosen seuratoveri? | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Detroit Red Wingsissä viime kaudella mallikkaasti esiintynyt Damien Brunner on solminut tryout-sopimuksen New Jersey Devilsin kanssa.

Sveitsiläishyökkääjä Damien Brunner hakee pelipaikkaa New Jersey Devilsistä koeaikajakson myötä. Brunner edusti viime kaudella Detroit Red Wingsiä, mutta miehen sopimus päättyi viime kauden loputtua.

Maalitykkinä tunnettu hyökkääjä onkin etsinyt itselleen uutta sopimusta koko kesän, mutta yksikään joukkue ei ole vielä tarttunut täkyyn. Nyt Brunner menee esittelemään taitojaan Devilsin harjoitusleirille.

– Olimme kiinnostuneita Damienista jo aiemmin, mutta luulimme, että hän saisi kesän aikana uuden sopimuksen. Kerroimme kuitenkin hänelle, että jos kaikki ei mene hänen suunnitelmiensa mukaisesti, olisimme todella kiinnostuneita ottamaan hänet mukaan harjoitusleirillemme. Kun hänelle ei sopimusta tullut, pidimme sanamme, ja nyt hän on täällä, kommentoi Devilsin toimitusjohtaja Lou Lamoriello.

Brunner pelasi viime kaudella 44 ottelua tehoin 12+14=26. Kausi oli miehelle ensimmäinen Pohjois-Amerikassa.

JYPistä tuttu Harri Pesonen hakee myös pelipaikkaa Devils-leiristä. Viime kaudella Pesonen pelasi suurimmaksi osaksi AHL:n puolella, sillä NHL-otteluja kertyi vain neljä kappaletta ilman tehopisteitä.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut