Swansea - Everton 22.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Everton täyttä pistepottia Swansean vieraana?

Swansea – Everton, merkki 2, kerroin 2,40 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,20 | 3,40 | 2,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa viidentenä oleva Everton on löytänyt erinomaisen pelivireen. Edellisellä kierroksella Everton murskasi kotonaan Fulhamin peräti 4-1 maalein. Neljään edelliseen otteluun Evertonilla on alla peräti kolme voittoa. Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Everton matkustaa niistä jälkimmäisessä testaamaan Swansean päivän vireen. Swansea löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yksitoista pistettä Evertonin eduksi. Swansea rakastaa pitää valtavasti palloa myös huippujoukkueita vastaan, mutta viime aikoina kotijoukkueen peli ei ole toiminut. Viisi edellistä ottelua ovat Swansealle tuottaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella Norwich sekä Swansea pelasivat tasapelin 1-1 numeroin. Kolmeen viime otteluun Swansea ei ole voittoa pystynyt nappaamaan.

Evertonin hyökkäys on alkanut tuottamaan yhä paremmin ja paremmin osumia, sillä viiteen edelliseen otteluun Siniset ovat kolmessa kamppailussa viimeistelleet kolme maalia tai enemmän ottelua kohden. Everton voitti joulukuun alussa vaatimattomasti Manchester Unitedin Old Traffordilla 0-1 maalein, mutta tällä hetkellä Evertonilla on kaikki mahdollisuudet myös muiden Valioliigan kärkijoukkueiden yllättämiseen. Evertonin otteluita on ollut mahtavaa seurata, sillä niissä on sattunut sekä tapahtunut. Evertonin otteluita katsellessa harvoin tulee sellaisia kamppailuita, joissa ei tapahdu mitään. Edellisessä vierasottelussaan Everton pelasi Arsenalin vieraana tasapelin 1-1 numeroin, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta.

Swansea joutuu tähän otteluun pahasti vajaamiehisenä, joten siinä mielessä Everton nousee vain entisestään loistavaksi pelikohteeksi! Swansealta sivussa tärkeistä pelaajista ovat Alvaro Vazquez, Michel Vorm, Angel Rangel sekä Nathan Dyer. Lähimpänä pelikuntoa tästä nelikosta on Angel Rangel. Evertonilta tärkeistä pelaajista puolestaan sivussa ovat Leighton Banes sekä Gerard Deulofeu. Listaa voisi jatkaa myös Arouna Konella sekä Darron Gibsonilla, mutta kyseinen kaksikko on ollut reilusti poissa vierasjoukkueen vahvuudesta. Everton on joukkueena ollut oikeastaan aina Swansealle erittäin vaikea vastustaja ja myös tällä kerralla lähdetään vierasvoittoa vetokupongille tarjoamaan. Everton on kaiken kaikkiaan viime aikoina jättänyt itsestään erittäin hyvän kuvan.

Veikkaussivut | Tuomas