Swansea - Fulham 28.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Fulham komean vierasvoiton Swanseasta?

Swansea – Fulham, merkki 2, kerroin 5,30 Unibet
Swansea – Fulham (+1), merkki 2, kerroin 2,10 Nordicbet

Unibetin kertoimet otteluun 1,75 | 3,50 | 5,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Fulham matkustaa Swansean vieraaksi. Jalkapallon suurkuluttajia hemmotellaan tänään yhteensä kuuden ottelun mittaisella kierroksella. Swansea on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kuusitoista, kun taas Fulham löytyy sijalta kahdeksantoista. Swansea sekä Fulham ovat perustasoltaan käytännössä hyvin pitkälti samaa luokkaa. Swansea on joukkueista aavistuksen laadukkaampi, mutta kotijoukkueellahan on suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Swansean kotietu on aikaisemmilla kausilla ollut merkittävässä roolissa, mutta tällä kaudella Joutsenet eivät ole kotonaan saaneet mitään aikaan. Swansean yksi suurimmista ongelmista on ollut pelaaminen Euroopassa, sillä Swansean pelaajat eivät ole tottuneet niin nopeatempoiseen pelirytmiin. Pelaaminen Euroopassa on käytännössä jokaisen joukkueen unelma, mutta Swansean kohdalla tilanne on vain sekoittunut.

Swansea sekä Fulham ovat molemmat erittäin pirteitä joukkueita ja käytännössä varsinkin Fulham on mennyt viime aikoina pallollisessa pelaamisessa eteenpäin! Fulhamin kausi on tähän mennessä sujunut todella heikosti, mutta on otettava huomioon, että parannusta on tullut selkeästi ilmassa. Edellisestä viidestä vierasottelustaan Fulham on hävinnyt ainoastaan kaksi kertaa. Edellisessä Valioliigan vierasottelussaan Fulham taisteli yhtä suurinta mestarisuosikkia eli Arsenalia vastaan hienosti, vaikka Arsenal nappasikin voiton 2-0 numeroin. Fulhamin kannalta erinomainen asia on se, että vierasjoukkueella loukkaantumiset ovat todella vähissä. Tarkemmin sanottuna Fulhamilta sivussa tänään tärkeistä pelaajista ovat ainoastaan John Arne Riise sekä Fernando Amorebieta. Tilastojen valossa Fulhamia voidaan pitää alemman keskikastin vierasjoukkueena, joten siinä mielessä monella muulla joukkueella matkapelit ovat sujuneet Fulhamiakin heikommin.

Swansean erittäin epävarma puolustustyöskentely on selkeästi vaikuttanut koko joukkueen tekemiseen, sillä kolmeen edelliseen kotiotteluun Joutsenille ollaan käsittämättömästi viimeistelty kahdeksan maalia! Vihjeen alussa kerrottiin, että Swansealla on suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa ja sehän pitääkin täysin paikkaansa. Swansealta sivussa tänään ovat esimerkiksi Michu, Michel Vorm, Jonjo Shelvey, Angel Rangel, Jose Canas sekä Nathan Dyer. Lisäksihän samalla Swansean kokoonpanon ulkopuolelle saattaa jäädä esimerkiksi Jonathan De Kuzman. Swansea sekä Fulham ovat tällä hetkellä toistensa päävastustajia, joten siinä mielessä Swansealle tarjotut kertoimet eivät houkuttele kotivoiton pelaamista missään tapauksessa. Swansea ei ole yksinkertaisesti tällä kaudella esiintynyt edukseen. Yhteentoista kotiotteluun kaksi voittoa kertovat siitä, että Swansea on kotonaan ollut todella heikko. Fulhamille tarjotut kertoimet ovat huikeita valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas