Swansea - Hull 9.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2013
Jaa tämä...

Swansea sekä Hull vastakkain illan Valioliigataistossa.

Swansea – Hull, merkki 1, kerroin 1,73 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,73 | 3,75 | 5,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, illan ainoassa kamppailussa yhteen iskevät Swansea sekä vastaan asettuva Hull. Sarjataulukossa Swansea löytyy tällä hetkellä sijalta yksitoista, kun taas Hull löytyy sijalta kolmetoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa vain yksi piste Swansean eduksi. Materiaaliltaan Swansea on ehdottomasti joukkueista laadukkaampi. Lähtökohtaisesti Swansea nouseekin tässä ottelussa loistavaksi peli-ideaksi, sillä Swansea rakastaa pelata erittäin rohkeaa peliä ja sitä kautta Swansean otteluita on aina jännittävää seurata. Swansea voittikin edellisellä kierroksella Newcastlen peräti 3-0 maalein.

Hull voitti edellisessä kotiottelussaan Liverpoolin uskomattoman taistelun päätteeksi 3-1 numeroin, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että etenkin vieraissa Hull on esiintynyt tällä kaudella umpisurkeasti! Mitään ei oteta Hullilta pois Liverpoolia vastaan pelatusta ottelusta, mutta seitsemän vierasottelua ovat tähän mennessä Hullille tuottaneet yhden voiton sekä vaatimattomasti kuusi tappiota. Hull on tietenkin materiaaliltaan Valioliigan suurimpia putoajasuosikeita ja nyt tilanne vain korostuu surkeilla vieraspeliesityksillä. Hullin materiaali ei kestä millään tavalla loukkaantumisia, mutta tästäkin ottelusta tärkeistä pelaajista sivussa ovat Stephen Quinn sekä Sone Aluko. Myös Paul McShanen pelikunto on vielä tässä kohdassa kysymysmerkki.

Swansea on kolmesta edellisestä kotiottelustaan peräti kahdessa viimeistellyt kolme maalia ottelua kohden, joten etenkin kotiyleisönsä edessä Swansea on löytänyt jossain vaiheessa kadoksissa olleen maalivireensä. Swansean kannalta mahtavaa on myös se, että sairaslistalta kotijoukkue tulee saamaan tähän otteluun merkittäviä apuja. Etenkin Wilfried Bony sekä Michu tuovat valtavasti lisää potkua kotijoukkueen tekemiseen. Swanseankin lopullinen kokoonpano on tarkistettava ennen lopullista pelipäätöstä, mutta tämän tiedon mukaan kotijoukkueen kokoonpano näyttää erittäin vahvalta illan kamppailuun. Kahteen edelliseen vierasotteluun Hullille ollaan tehty kuusi maalia, joten lähtökohdat eivät kaiken kaikkiaan lupaa tästä kamppailusta Hullille ensimmäistäkään pistettä.

Veikkaussivut | Tuomas