Swansea - Kuban 24.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Swansea kolmea pistettä venäläisvieraiden kustannuksella?

Swansea – Kuban, merkki 1, kerroin 
Swansea – Kuban (+1), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,00 | 7,65 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigassa pelataan tänään kolmas ottelukierros, Englannissa yhteen iskevät Swansea sekä vieraaksi saapuva Kuban. Joukkueiden välillä on tällä hetkellä hurja tasoero Swansean eduksi ja ehdottomasti nyt onkin syytä lähteä Swanseaa vetokupongille tarjoamaan. Swansea on pelannut etenkin Valioliigassa erittäin pirteästi. Toiseksi Swansea on voittanut molemmat Eurooppa liigan ottelunsa eikä ole vielä omiin päästänyt maaliakaan! Swansea voitti ensimmäisellä kierroksella Valencian käsittämättömästi peräti 0-3 maalein ja toisella kierroksella kaatui puolestaan St.Gallen 1-0 maalein. Jotain Swansean tilanteesta kertoo se, että viikonloppuna kotijoukkue murskasi Valioliigassa Sunderlandin vaatimattomasti 4-0 numeroin.

Kuban ui tällä hetkellä erittäin syvissä vesissä. Vierasjoukkueen tilanne on erittäin vaikea, sillä voittoja ei ole tullut. Kubanin edellisestä voitosta on reilusti aikaa ja kyllähän se alkaakin näkymään vierasjoukkueen tekemisessä. Kuban on hävinnyt molemmat Eurooppa liigan ottelunsa 0-4 maalierolla! Kuban pitäisi materiaaliltaan taistella realistisesti siitä, että vierasjoukkue ei tulisi jäämään tässä lohkossa viimeiseksi, mutta tätä menoa Kuban tulee viimeisen paikan itsellensä ottamaan. Kubanin suurin ongelma on ollut puolustus, sillä alakerta ei ole toiminut syksyllä lainkaan. 

Swansea kykenee pitää nykyjoukkueella erittäin hyvin palloa ja näin ollen Swansea on erittäin viihdyttävä joukkue. Swansea pystyy luomaan paljon vaarallisia maalintekopaikkoja, kun taas Kubanista ei voida tällä hetkellä sanoa samaa. Swansealla on hyökkäyksessä erittäin laadukkaita pelaajia, joten yksilötaito on ehdottomasti kotijoukkueen puolella. Kotietu vain nostaa Swansean osakkeita tässä ottelussa voittajaehdokkaan valitsemisessa. Pidemmittä puheitta Kuban tuskin tänään pisteitä mukaansa Venäjälle saa.

Veikkaussivut | Tuomas