Swansea - Manchester City 1.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/01/2014
Jaa tämä...

Swansea sekä Manchester City avaavat päivän Valioliigassa.

Swansea – Manchester City, merkki 2, kerroin 1,70 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 5,17 | 3,65 | 1,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Swansea sekä vieraaksi saapuva Manchester City. Uuden vuoden kunniaksi tiedossa on jälleen heti Englannin korkeimmalta sarjatasolta useita mielenkiintoisia kamppailuita. Sarjataulukossa Swansea on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Manchester City löytyy toiselta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kaksikymmentä pistettä Manchester Cityn eduksi. Lähtökohtaisesti Manchester City nousee erinomaiseksi pelikohteeksi, vaikka Swansea rakastaa pelata erittäin pallollista peliä. Swansea pelaa äärimmäisen rohkeaa peliä käytännössä joukkuetta kuin joukkuetta vastaan, mutta tänään sillä tavalla ei taideta kuitenkaan kolmea pistettä juhlia. Manchester City on saalistanut kymmenestä edellisestä ottelustaan vaatimattomasti yhdeksän voittoa, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta.

Swansea on edellisestä viidestä kotiottelustaan voittanut säälittävän yhden, joten siinäkään mielessä kotivoitto ei vaikuta lainkaan todennäköiseltä. Edellisessä kotiottelussaan Swansea hävisi Evertonille 1-2 numeroin. Swansealla on alkanut olemaan muutenkin yhä suurempia ja suurempia ongelmia maalinteon kanssa. Edellisestä neljästä kotiottelustaan peräti kolmessa Joutsenet ovat maalinteossa onnistuneet vain kerran ottelua kohden. Sillä tavalla voittaminen tässä lajissa on melko vaikeaa. Swansealla on ollut muutenkin ongelmia loukkaantumisten kanssa. Varsinkin Joutsenten hyökkäyspäästä sivussa on ollut välillä pitkiäkin aikoja muutamia erittäin tärkeitä pelaajia. Tänäänkin Swansean loukkaantumislistaa miehittävät Michu, Michel Vorm, Nathan Dyer sekä Garry Monk. Viimeisimpänä mainittu pelaaja ei ole pelannut oikeastaan lainkaan Swansean kokoonpanossa, mutta kolme ensimmäiseksi mainittua pelaajaa olisivat enemmän kuin tervetulleita takaisin kotijoukkueen vahvuuteen.

Manchester Citystä ollaan todennäköisesti käytetty jo kaikki mahdolliset ylistyssanat. Manchester City on pelannut itsensä ehdottomasti Valioliigan suurimmaksi mestarisuosikiksi. Sergio Kun Agueron loukkaantuminen ei ole syönyt tehoja vierasjoukkueen hyökkäyksessä, vaikka argentiinalainen onkin ollut ja on toki edelleen Manchester Cityn paras maalintekijä. Manchester Cityllä yksilötaito on yksinkertaisesti niin huimasti Swanseaa edellä, että vierasvoitosta on ehdottomasti syytä lähteä liikenteeseen. Tällä hetkellä vierasjoukkuetta on Swansean tasoisen ryhmän lähes mahdotonta pysäyttää. Sergio Kun Aguero on edelleen sivussa Manchester Cityn vahvuudessa yhdessä Steven Joveticin, Martin Demichelisin sekä Micah Richardin kanssa, mutta onhan vierasjoukkueen pelivire ollut huikeaa seurattavaa. Manchester City on kierroksen yksi varmimpia voittajia.

Veikkaussivut | Tuomas