Swansea - Stoke 10.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/10/2013
Jaa tämä...

Alemman keskikastin kohtaamisessa Stoke iskee Swansean kimppuun.

Swansea – Stoke, merkki X, kerroin
Swansea – Stoke, merkki alle 2,5 maalia, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 1,80 | 3,50 | 4,50

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, alemman keskikastin kamppailussa pisteistä taistelevat Swansea sekä vieraaksi saapuva Stoke. Sarjataulukossa Swansea on tällä hetkellä sijalla neljätoista, kun taas Stoke löytyy puolestaan neljää sijaa alempaa. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kaksi pistettä Swansean eduksi. Swansean kausi on tähän mennessä ollut pettymys, sillä Swansea pystyy etenkin kotonaan voittamaan huomattavasti laadukkaampia joukkueita. Swansea on alkukaudella saalistanut vasta kolme voittoa ja se on Swansealle ehdottomasti heikko suoritus. Nyt vieraaksi saapuva Stoke tunnetaan erittäin heikkona vierasjoukkueena, mutta toisaalta Swansea on viimeistellyt vasta kaksitoista maalia – maalinteko tuskin tulee olemaan helppoa hyvin puolustavaa Stokea vastaan.

Swansea on ollut kotonaan ehdottomasti selkeä pettymys, sillä viidestä kotiottelusta Swansealla on alla vain voitto, kaksi tasapeliä sekä kaksi tappiota. Swansea on kotonaan viimeistellyt valitettavasti vain kahdeksan maalia eli maalinteko ei ole ollut helppoa myöskään kotiyleisön edessä. Kotijoukkue on neljään edelliseen otteluun pelannut alle vaaditun maalimäärän, sillä esimerkiksi torstaina Eurooppa liigassa Swansea pelasi Kubanin vieraana tasapelin 1-1 numeroin. Edellisen kerran Swansean ottelussa nähtiin hieman enemmän maaleja Sunderlandia vastaan ja se tuo otteluhan pelattiin viime kuun puolessa välissä. Swansea menetti Cardiffia vastaan paikalliskamppailussa keskikentältä erittäin tärkeän pelaajan, sillä Michun poissaolo tulee näkymään kotijoukkueen pelaamisessa.

Stokella on alla Valioliigasta 1-1 maalein tasapeli Southamptonia vastaan ja kaiken kaikkiaan Stoke on ollut erittäin vähämaalinen joukkue tälläkin kaudella muutamaa runsasmaalista ottelua lukuunottamatta. Stoke voitti hetki sitten Cupissa Mestaruussarjassa pelaavan Birminghamin 4-5 numeroin, mutta kaiken kaikkiaan Stoke on puolustanut erittäin tiiviisti. Stokelle ollaan tehty yksitoista maalia, joten se on itseasiassa vähemmän kuin Swansealle. Kumpikaan joukkue ei ole löytänyt selkeää ykköshyökkääjää, joten maalit ovat tässä kamppailussa todennäköisesti vähissä. Kertooko se jotain Stoken tilanteesta, että vierasjoukkueen maalivahti jakaa joukkueen parhaan maalintekijän tittelin? Asmir Begovic viimeisteli maalin Southamptonia vastaan. Alle 2,5 maalia sekä tasapeli ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas