Swansea - Tottenham 19.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Swansea sekä Tottenham avaavat päivän Valioliigassa.

Swansea – Tottenham, merkki 2, kerroin 2,40 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 2,96 | 3,35 | 2,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Swansea sekä vieraaksi saapuva Tottenham. Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelataan tänään yhteensä kaksi ottelua. Swansea sekä Tottenham pystyvät parhaimmillaan pelaamaan erittäin rohkeaa pallollista peliä, mutta siitä huolimatta tässä ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki ja se on Tottenham. Vierasjoukkue on kärsinyt viime aikoina valtavista loukkaantumisongelmista, mutta sairaslista alkaa olla Spursin kohdalla pikkuhiljaa historiaa. Edelleenhän Tottenhamilta sivussa ovat esimerkiksi Paulinho, Sandro sekä Younes Kabul, mutta suurimmat loukkaantumisongelmat alkavat olla Swansean puolella. Swansean materiaali ei missään tapauksessa kestä rajuja loukkaantumisia. Sivussa kotijoukkueen vahvuudesta ovat esimerkiksi Jonathan De Kuzman, Michu, Michel Vorm, Nathan Dyer sekä Roland Lamah. Viimeisimpänä mainitun pelaajan kohdalla pelikuntoon pääseminen on tosin jo lähellä.

Swansea sekä Tottenham lähtevät viime aikojen peliesitysten,-sekä tulosten perusteella tähän otteluun täysin erilaisesta tilanteesta. Swansean otteluohjelma on viime aikoina ollut todella vaikea, mutta toisaalta helppo se ei ole myöskään Tottenhamilla ollut. Swansealla on viiteen edelliseen otteluun alla ainoastaan yksi voitto, kun taas Tottenhamin tilanne on käytännössä juuri päinvastainen. Neljä edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet peräti kolme voittoa. Andre Vilas-Boasin potkujen jälkeen Tottenham ajelehti muutaman viikon käytännössä katastrofaalisessa tilanteessa, mutta viime aikoina vierasjoukkue on pelannut kaiken kaikkiaan erinomaisesti. Toisaalta Tottenhamin kohdalla yksi selkeä syy heikkoihin peliesityksiin kuukausi tai pari sitten löytyivät sairaslistalta, sillä vierasjoukkueeltahan parhaimmillaan sivussa oli käytännössä koko aloituskokoonpano. Monet saattavat muistaa esimerkiksi kotiottelun Crystal Palacea vastaan, jossa Tottenhamin kokoonpano näytti melkoisen heikolta.

Swansea olisi normaalisti juuri kotonaan erittäin yllätysvalmis joukkue, mutta syystä tai toisesta Joutsenet eivät ole saaneet kotonaan valitettavasti mitään aikaan. Kotiedusta ei ole ollut näin ollen Swansealle mitään hyötyä. Viisi edellistä kotiottelua ovat toistaiseksi Swansealle tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Toisaalta Swanseankin kohdalla loukkaantumiset ovat syöneet valtavasti tehoja kotijoukkueen maalinteosta. Vihjeen loppuun on syytä todeta, että Tottenham on ollut juuri Swansealle erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden viisi edellistä kohtaamista eivät ole tuottaneet Swansealle ensimmäistäkään voittoa. Joukkueiden kolmeen edelliseen kamppailuun Swansea on yhteensä pystynyt viimeistelemään yhden maalin. Tässä ottelussa kohtaavat edelleen kaksi siipirikkoista joukkuetta, mutta luottoa löytyy huomattavasti enemmän Tottenhamin suuntaan. Jollain tapaa tuntuu, että vierasjoukkue on saamassa peliään takaisin oikeille raiteille ja siinä tapauksessahan vierasvoitto on loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas