Swansea - Valencia 28.11.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Lohkovoitto panoksena Valencian vierailulla Englannissa.

Swansea – Valencia, merkki 2, kerroin
Swansea – Valencia (+1), merkki 2, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 2,10 | 3,30 | 3,50

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, espanjalainen Valencia matkustaa illan jälkimmäisessä tv-ottelussa Englantiin Swansean vieraaksi. Tiedossa on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kohtaaminen. Tässä ottelussa ratkaistaan lohkovoitto, sillä ykkösenä oleva Valencia on pisteen Swanseaa edellä. Swansean on tästä ottelusta napattava voitto tai muuten lohkovoitto matkustaa Espanjaan. Swansea pyrkii pelaamaan aina pallonhallintaan perustuvaa peliä, mutta Valencian kokoonpano on niin laadukas, että kotijoukkue saa tehdä täyden päivätyön tänään napatakseen täydet pisteet. Peliväline tulee pysymään Swansean hallussa vain, jos Jonjo Shelvey sekä Nathan Dyer onnistuvat tehtävässään.

Valencia on pelannut Eurooppa liigassa äärimmäisen vakuuttavasti, sillä vierasjoukkueella on toistaiseksi tilillä kolme voittoa sekä yksi tappio. Valencia on pelaamissaan otteluissaan viimeistellyt kymmenen maalia. Valencia on joutunut myymään rahaongelmien takia useita parhaimpia pelaajiaan muihin seuroihin, mutta silti materiaaliltaan Valencia on äärimmäisen kilpailukykyinen. Valenciahan on ehdottomasti ollut tämän lohkon paras joukkue ja nyt se tulee vielä alleviivaantumaan, jos vierasvoitto Englannista irtoaa. S.Caneles sekä F.N. Cartabia ovat olleet Valencian parhaat maalintekijät kahdella täysosumalla, mutta vierasjoukkueelta löytyy useita muitakin pelaajia, jotka pystyvät isoissa otteluissa tekemään tärkeitä maaleja. Valencialla on itseasiassa muutama muukin pelaaja kahdessa osumassa.

Lähtökohtaisesti Swansea lähtee kotonaan otteluun suosikkina, sillä Swansea tosissaan rakastaa pelata hyvin avointa sekä pallonhallintaan perustuvaa peliä, mutta Valencia nostetaan silti erinomaiseksi pelikohteeksi. Valencia tulee voittamaan ottelun, jos Swansean keskikenttä epäonnistuu ja näin ollen mielenkiinto tulee kohdistumaan juuri yllä mainittuihin kahteen kotijoukkueen pelaajaan. Swansean on myös riskillä tarvittaessa haettava maalia, jos lohkovoitto kotijoukkuetta kiinnostaa. Se tulisi avaamaan Valencialle useita erinomaisia maalintekotilanteita. Valencia ansaitsee tällä kerroinasettelulla nousta vetokupongille mukaan. Kaiken kaikkiaan näin ympäripyöreään otteluun valitaan loistavalla kertoimella varustettu vierasjoukkue.

Veikkaussivut | Tuomas